söndag, februari 22, 2015

Pricken och hans brorsa

Men Svante, har du en finne på kinden eller vad är det där? Det ser ut som en finne nästan. Och titta! Där har du en i nacken också. Och en på läpp... ahaaaa. Dra upp tröjan får jag titta på din mage. Kan du göra det är du snä...

Alright.

*tar ett djupt andetag*
*rensar kalendern*

Vi välkomnar väl vattkopporna till hushållet, då.

5 kommentarer:

Cecilia RockBabe Kärvegård sa...

Aj då. Då är det bara att hoppas att det inte kliar så mycket. :)

Önskar dig en underbar Charmig måndag!

You Rock!!!

Ylva sa...

Gör det! Jag har väl aldrig sett något så sjukt som min man när han hade vattkoppor för några år sedan. Vi trodde att det var bakfyllan från helvetet först... Man ska alltså ha vattkoppor som barn. Krya på er!

Elin sa...

Inte för att måla fan på väggen... MEN: om det blir fördjävligt så kan man få ex.vis Atarax (flytande) utskrivet mot klådan. Det fick vår 1-åring när han hade vattkopporna.

Anonym sa...

Usch! Hoppas att ni kommer lindrigt undan!
Nu när du ändå är hemma och ledig (not så much förstås...) kan inte du snälla skriva ett inlägg om Svante och Rufus relation. De verkar vara så fina mot varandra (även om jag förstår att det bråkas också), Rufus verkar beskyddande och de sover tom tillsammans. Jag ska precis knö in mina två döttrar på 1 och 3,5 år i samma rum, och hoppas att de ska trivas med det. Finns ju inga garantier för något sådant, men man kanske kan ge dem rätt förutsättningar... Jag vet inte. Vet du?

smurfenlina sa...

ajaj, men lika bra att få't överstökat. Alla våra tre fick det förra påsken. Trots en inställd Skagen-resa kändes det värt det i slutändan. Hade nog känt annorlunda om inte alla barnen fått det dock....