onsdag, januari 21, 2015

Vad jag inte gör.

Jag använder inte tandtråd. Jag dricker inte rödvin. Jag sköljer inte frukt. Jag äter inte djur. Jag gillar inte katter. Jag ringer inte mina vänner. Jag klipper inte ur kuponger. Jag sover inte djupt. Jag springer inte gärna. Jag saknar inte Stockholm.

(Det här var kul, Peppe!)

6 kommentarer:

Johanna sa...

Två av mina STORA dåliga samveten: att jag inte anv tandtråd och att jag aldrig - aldrig! - kommer ihåg att skölja frukt och grönsaker. Skönt att inte vara ensam.

About Alice sa...

Hm. Plankar nog detta....

egoistiska egon sa...

Åh gud, blir helt nervös av er som aldrig sköljer frukt eller grönsaker. Det är en hangup jag har. Tror ju egentligen man överlever ändå, men min hjärna bara: YOU WILL DIE.

Emelie sa...

Det där med frukten... Oroar mig inte direkt för besprutningen, men alla som petat, hostat och nyst på dem i affären! Blä!!!

Anonym sa...

Eller någon som varit på toa och inte tvättat händerna efteråt som pillar på frukten?

Lisa sa...

Ja, men hörni, alltså, jag VET att jag borde skölja frukten. Jag är också medveten om att folk pillar på den och hostar på den och nyser och sånt. Jag låter inte bli som en medveten handling. Jag bara glömmer det. (Och är väl ganska o-lätt-äcklad, kanske, för annars hade jag ju kommit ihåg.)

Har icke dött än, för övrigt.