onsdag, januari 28, 2015

Tips från en vabonsdag


Vill ni veta en superpraktisk grej man kan göra om man är mellan 3 och 6 år och till exempel är sjuk och inte kan vara ute och leka i snön? Man kan i smyg hämta upp lite frigolit från källaren och hacka sönder den och finfördela smulorna över hela huset när vårdadshavaren lagar lunch. Ser ut EXAKT som snö! Bara inte lika kallt och blött.

Jetebra.

"Fast det kommer nog att bli ganska mycket för dig att städa sen, mamma."

7 kommentarer:

I mitt huvud sa...

Å, nej!! Och kanske inte helt lätt att få upp heller då de blir statiska, alla de små små kulorna... Men bättre än snö just för att det INTE är lika kallt och blött! Alltid något!

Victoria Glosemeyer / Say cheeze sa...

Hahaha... ganska mycket att städa, då!

Limpy sa...

Hoppas att ungen är en stjärna på att använda dammsugaren. För dammsuga kan väl inte vara dåligt att göra när en är sjuk, det gör jag alltid när jag är hemma och sjuk, och sen blir jag frisk.

Lisa sa...

Mhm, Limpy, han VAR ganska peppad på att dammsuga, faktiskt. Men sen upptäckte vi att dammsugarpåsen var full, och att vi inte hade några nya. Såatteh... nu har vi snö inomhus. Ett tag till.

cina sa...

Varför är det du som skall städa? Fattar ingenting. ;)

Lisa sa...

Ja, nä, men du vet, Cina, barnet själv "tycker liksom inte så mycket om att städa". Därför! Verkar det som.

Josefine sa...

Jag får en stark känsla av att jag behöver gömma all frigolit och skit som är kvar från i julas när jag ser den här bilden. Samt att jag måste köpa nya dammsugarpåsar.