tisdag, september 16, 2014

Mot huvudvärk och sånt

Saker min naprapat säger till mig: "Men för guds skull, du måste bli snällare mot dig själv!!! Ta flera pauser. Gå ut och gå. Andas lite. Klipp lite gräs. Tänk på dina skinkor. Vila mer. Och lyft skrot som en man."

Han tycker jag "verkar fokusera lite väl mycket på att trycka på tangenter". Att jag borde "trycka på andra grejer ibland istället". 

Han kan ju ha en poäng, faktiskt.

12 kommentarer:

Johanna sa...

Shit, jag ska genast ta en paus. Har typ suttit still sen 8 imorse, med bara lite förflyttning för lunch. Din naprapat skulle not approve.

Lisa sa...

Nä, verkligen inte, Johanna! Upp och hoppa, var 20 minut. OCH INGET HIMLA JOBBANDE SITTANDES I SÄNGEN!

Åsa sa...

Jag har haft huvudvärk i stort sett varje dag (men inte hela tiden) sen i somras och jag har en känsla av att jag borde lyssna på din naprapat. Sänker axlarna och går ut. Snart.

Åsa sa...

Och utveckla gärna det där med skinkorna!

Linda sa...

Lyfta skrot är bra. Fast gärna som en stark tjej liksom.

Johanna sa...

For the record, idag var det kafebord och hotellobbysoffa. Aningen bättre än säng. Men jag tror min säng är rätt okej? Får inte ont i handlederna, tex.

emma sa...

vi måste prata om naprapater när vi ses lisa.
jag hör det.
jag har med en.
han gjorde så att jag KRÖP därifrån en gång.
t e x

Olga sa...

Vilken tur att du har börjat på ridskola!!!

Christel sa...

"Lyft skrot som en man." Vad betyder det liksom?

Lisa sa...

Lyft skrot som en man var tydligen = tunga vikter för att bygga ordentligt med muskler. Och ja, jag tyckte också det var fånigt sagt.

Och skinkorna... det var att jag måste tänka mer på mina skinkor, och "låta dem leda mig". Typ när jag reser mig upp. Då ska röven jobba, inte låren. Typ så?

Åsa sa...

Tack för ditt svar! Jag fattar ingenting, men ska definitivt tänka på mina skinkor hädanefter, om jag kan.

Lisen sa...

läser NAPP och naprapat. kul! :)
tangenter är beroendeframkallande och därmed farligt. jag har förstått att det är bra att SVETTAS ut det onda. asåås röra sej. rida jogga yoga. en kur naproxen satt inte heller helt fel. samt skaffa boxer = naturliga promenader. :)