torsdag, september 18, 2014

Kära RunKeeper!

Jag vet inte om "longest duration" på en löptur verkligen är ett rekord att skryta med.

"Så här långsamt har du aldrig sprungit förut! Det tog JÄTTELÅNG tid för dig att komma hem igen!"

Men, men.

Tack ändå för "uppmuntran".

9 kommentarer:

Frida sa...

RunKeeper är roliga de. I dag tyckte de att jag sprang 10 kilometer på 26 minuter. Jag var förvisso ute i 26 minuter, men någon mil kom jag då rakt inte.

Lisa sa...

Men fasen vad snabb du hade varit OM du hade gjort det, Frida!

Akan-Kakan sa...

Haha, ja det gäller att se saken positivt!

Koko sa...

Tack snälla du för att du skrev det sådär. Min inre tolvåring blir alltid väldigt förvirrad av att läsa Runkeeper...

ulrika sa...

En helt annan sak: står här med smeten till mina första Majsplättar och undrar plötsligt om jag behöver en plättlagg eller om det funkar att klicka ut i vanlig stekpanna? Från en som ska servera middag om 30 minuter ;-)

Lisa sa...

Haha, Ulrika! Det går bra med vanlig stekpanna också.

ulrika sa...

Tack! Vi vuxna diggade maten, 5-åringen pillade ut majsen ur en plätt, åt upp plätten, och sedan majsen ;-) 3-åringen behöver tydligen titta mer innan han vågar prova. Och jag som trodde alla ungar älskar plättar!

Pernilla sa...

jag tycker det är fint ändå att de alltid lyckas hitta något att uppmuntra en med, fick en gång (efter en 3 kilometers runda efter förkylning): "longest duration in a week!" med en sån där fin medalj i bakgrunden. pepp pepp!

/nina sa...

Det är det enda jag saknar med runkeeper. Precis som Frida här uppe så blev mina sträckor så konstiga ibland, så jag köpte en Garmin-klocka. Den är jättebra, mycket bättre gps, men extremt njugg med rekord.

Bara diverse sträckor finns med, 1 km, 1 mile, 5 km osv. Nu blir det nästan aldrig rekord längre. Jag saknar det, trots att jag tyckte en del av runkeepers rekord var lite fåniga.