måndag, juni 02, 2014

På förekommen anledning

Äre sant att man kan göra saft på (lila) syréner?

*släpper lös googlefingrarna*

Det verkar det ju som att man kan!

Borde jag göra det? Är det gott? Eller smakar det bara parfym? (Och är det i så fall dåligt?) Känner spontant att det låter som något Anne på Grönkulla skulle vilja dricka, och vi vet ju alla vad vi tycker om Anne på Grönkulla.

(Det här är vad vi tycker om Anne på Grönkulla: Mmm... Anne.)

Input?

10 kommentarer:

Lisa sa...

Går det alltså bara på lila? Jag hade tänkt göra imorgon och tänkte blanda lila och vita, men det kanske är en dålig idé. Måste googla jag också, men först tvättstugan!

Ida sa...

Provat, avsmakat och godkänt. Smakar blommigt men inte parfymigt och får dessutom en rätt käck färg. Bara att ge sig i kast med!

Johanna i Berlin sa...

Är väldigt avundsjuk nu på att ni fortfarande har (lila) syréner. Vårt roliga är över för flera som sedan. Snyft.

Anonym sa...

GÖRT! Kanske mer vuxensaft än något för barnen men hallå, vi ska väl också få ha något gott? :D

Emilia sa...

Det är jättegott! Det är inte alls parfymigt utan det blir bara en svag men ändå distinkt smak av syren. Jag tror att man kan blanda färger, men det är ju de mörkare syrenerna som ger mer färg. Jag gjorde på det här receptet och det blev superbra. http://blogg.amelia.se/sotasaker/2011/06/05/syrensaft/

Louise sa...

Det känns ju onekligen som något Anne skulle göra så jag säger - kör! Man kan aldrig få för mycket Anne på Grönkulla-känsla i livet ;)

Mitt Hogwartsliv sa...

Tror det är supersmaskigt! När jag var liten brukade vi plocka av blommorna och suga i oss "nektarn" och det smakade riktigt sött och gott, inte alls parfym.

/carina sa...

Man kan även baka småkakor av lavendel, men det smakar lite som om man satt i ett klädskåp och knaprade kakor i hemlighet, för att citera en kompis.

motvalls sa...

Ja gör det, det är supergott!

Har gjort den här flera gånger:
http://sofiasguidetillhushallet.blogspot.se/search/label/saft

tozca sudirman sa...

Really great browse, optimistic web site, where by u develop the actual details in todays post? I 've browse the majority of the articles or blog posts with your web site presently, and I very such as your vogue. Thanks a million and please constantly function effectively

davia leather
new game kids
toko jaket kulit murah di garut
jaket kulit asli domba
jaket kulit jakarta
jaket kulit
abwaba
permainan terbaru
layali store
permainan ngames memasak
permainan memasak sara
permainan games barbie