söndag, maj 11, 2014

Mmm...ballonger.

Imorgon (nä, om 57 minuter) fyller jag år. Och om en vecka gör min yngsta avkomma detsamma. Så jädra smart att fixa fram ett barn med födelsedag nästan samtidigt som en själv! Har hängt ballonger i hela köket nu och ingen har ens höjt på ögonbrynen.

"Ute i god tid för Svantes skull."

Moahaha!

Eller hur.

7 kommentarer:

Therese O.J. sa...

Hipp hurra på din födelsedag! :)

Vi synkade min dotters födelsedag till dagen före min, 9 dagar före hennes pappa och 18 dagar före hennes storebror. Samlat och bra. Och så slänger vi in jul emellan. ;)

Sara sa...

Grattis på födelsedagen, din alldeles egna :)

Lisa sa...

Grattis på födelsedagen! Vill du ha en födelsedagskomplimang? När man läser din blogg med en svällande gravidmage och ibland tänker "men tänk om det blir en pojke, tänk om patriarkatet tar över och han inte blir så där inkännande och kärleksfull som en flicka blir av sig själv?" Då kan man läsa din blogg och två pojkar som skedar och kramas och känna att "hoppas det blir en pojke, de verkar så inkännande och kärleksfulla".

Kära Syster sa...

Grattis!

Och hurra för att du och bloggen are still standing strong!

/Anna

Helena sa...

Bra jobbat med synkningen där. Jag fick en dotter dagen före min egen födelsedag. Det kan man säga var det finaste jag nånsin fått.
Min mamma och mormor har samma födelsedag och min pappa är född dagen efter. Min syster föddes på deras bröllopsdag... och så där fortsätter det. Rätt kul, och lite märkligt.

Lisa sa...

Åh, Lisa, herregud, vad fint sagt! Blev helt tårögd nu.

Lisa sa...

Och tack för grattishälsningar, gullon!