tisdag, maj 13, 2014

Barnvakt sökes

Det här lär ju vara tidernas kortaste lilla halmstrå att gripa efter, men hey! Korta halmstrån är också halmstrån.

Vi letar efter en extraordinärt bra person (i Gnesta med omnejd) som vill passa våra extraordinärt bra barn ibland. Några timmar här och där, på eftermiddagar och kvällar. Inte ofta. Men ibland. Är du den personen? Känner du den personen?

Mejla!

(onekligenblogg@yahoo.se)

Vi blir skitglada för tips!

9 kommentarer:

Per Danckwardt sa...

Hej Lisa! Lycka till med barnvaktssökandet, vet hur svårt det kan vara. Om du behöver hjälp så är du välkommen till oss på Nannynu!

Matilda sa...

Men åh. Hade så varit drömmen att få leka med dinosaurier och andra roliga lekar med dina fantastiska bedårande ungar. Bor dessvärre alldeles för långt bort för att det ska fungera. Men men. Jag hoppas ni hittar en rolig, knasig, lugn, klok och bra barnvakt!

Lisa sa...

Synd, Matilda! Du kanske kan flytta? Ja? Nej? Nej?

Mellanbarnet sa...

Den fjortonåriga systerdottern boende i Gnesta kanske vill tjäna barnvaktspengar? Kan ju kolla mä'na om du tror det kan vara ok med en yngre förmåga.

Lisa sa...

Jamen, gärna, Mellanbarnet! Yngre förmåga = perfekt. I alla fall om den yngre förmågan är snäll och pålitlig och bra med barn och sånt. Du får gärna kolla med henne!

Mellanbarnet sa...

Mina barn är ju kära i'na, men jag kan inte svara för alla barn så klart. Hade hon bott närmre hade jag aldrig tipsat om henne, då hade hon varit vår barnvakt och ingen annans! Hon var intresserad men skulle kolla med mor sin först.

Syrran sa...

Hej hej. Mellanbarnets storasyster här, tillika mor till fjortisen (eller hon fyller inte förrän i juli). Snart-fjortisens föräldrar säger ok. Eftersom vi bor nära kan vi också vara "bakjour" om det skulle behövas. Frågan är bara vad själva föremålen för barnpassningen tycker, men fjortisen får väl komma förbi och presentera sig!

Lisa sa...

Åh, Mellanbarnet och Syrran, FANTASTISKT! Vi ska ta emot denna fjortis med öppna armar! (Och ev aldrig släppa taget. Hehe.)

Tack snälla ni! Jag hör av mig till fjortisen.

Matilda Josefin Bokkram sa...

Det hade vart väldigt kul, men bor i Göteborg! *suck* <3 Kram Matilda