tisdag, mars 11, 2014

Saker som händer

Vad ledsam den här dagen är, för övrigt. Tänker främst på Nils Horner, så klart, men också på butikschefen i Göteborg som gick ut utanför sin butik och hällde vatten (avsiktligt?) på en kvinna som satt där och tiggde, på hakkorsen som målats på Vasa Real och på misshandeln/mordförsöket efter feministdemonstrationen i Malmö (och rapporteringen kring den).

Sånt skit.

Alltihop.

6 kommentarer:

Spader Madame sa...

Känner samma lika. Svårt att uppbåda blogglust.

Singelmamman sa...

En väldigt massa jävla skit. :-(

Christin sa...

Tiggeriet vet jag inte vad jag ska säga om. Däremot tråkigt att butikschefen försökte lösa det på det sättet. Och det andra, det tror jag är två viljor som krockar. Det är hemskt när människor far illa, samtidigt som jag tror att vi värjer oss mot rasism och diskriminering mer aktivt nu än tidigare. Och DET, det är bra! Som slutcitaten i den bästa serien ever = True Detective: Marty, tittar upp på stjärnhimlen: "Seems like darkness got a hole lot of space." Chole: "No, you'r looking at it wrong. First, there was only darkness. Seems to me that light is winning."

P sa...

Just den där Hemköp är en av två butiker som ligger nära hemma och jag ibland handlar i. Vi skojar alltid om att personalen är så jäkla otrevliga och bittra, little did i know om exakt hur otrevliga. Inget mer handla där alltså. Hejdå Hemköp.

Och så Nils, det är så sorligt att jag inte vet vad man ska säga…

velourmamma sa...

så oerhört ledsamt.

Markattan sa...

Mycket ledsamt! Jag och Nils lekte mycket när vi var småkottar och vi var mycket kära i varandra så små vi var. Ledsen idag.

Markattan