söndag, mars 23, 2014

4 x söndag

Vi kom iväg. Ingen blev sjuk. Och i Spanien är det t-shirtväder och jordgubbarna kostar gratis!!! Idag har vi varit en sväng på en marknad och kidsen har köpt nödvändiga grejer. (Guldiga solglasögon, turtleskepsar och Pokémonkort, alltså.) Sen har vi mest hängt på baksidan av huset. Och lite i en lekpark. Jag har bränt mig på näsan. Gustav har gjort bomben i poolen. All is well.

9 kommentarer:

HemkäraHanna sa...

Well? Det ser fullkomligt fantastiskt ut!!!

frejareddevil sa...

Det låter härligt semestrigt!

mor Lena sa...

Låter helt underbart! Hälsa päronen.

annika sa...

Ha en underbar semester i solen :-)

Susanne sa...

Alicante...?

Lisa sa...

Alicante, Susanne! Eller ja, lite utanför.

Lisa H sa...

Verkligen? Vi ska dit om två veckor och jag är besatt av vädret. Hur mycket kläder behöver man? Går ni mest i t-shirt? Hur mycket tar ni på er på kvällarna? Hur varmt är det i vattnet? Kan galna barn bada redan nu?

Lisa sa...

Lisa H, det är typ 18 grader varmt och soligt, men väldigt blåsigt. Så vi växlar mellan att gå i t-shirt och gå i fleece/vårjacka. Vattnet i havet är 16 grader. Vi badade inte, men de galna barnen doppade fötterna. Men vi har badat i poolen som var lika varm/kall! Vi har suttit inne och ätit på kvällarna, för då har det inte varit jättevarmt.

Våra mest använda plagg har varit: jeans, gympaskor, t-shirtar och sen en varm kofta/fleece/jacka att slänga på ovanpå om det börja blåsa kallt.

Lisa H sa...

Tusen tack! Även om det går att läsa sig till temperaturen på nätet är det så svårt att relatera till hur 18 grader känns egentligen när man fortfarande har frost på bilrutan på morgnarna.