tisdag, mars 25, 2014

3 x måndag

Det har hänt något med barnen sedan vi kom hit. De leker med varann. Alltså, i timmar. Själva. Utan att ens fråga om vi kan vara med. Gustav och jag sitter med gapande munnar och bara glor på dem i chock och vågar inte säga något. Ibland stoppar vi in pistagenötter i de gapande munnarna också.

Det var väl ungefär det.

7 kommentarer:

/carina sa...

Underbart! Det är därför det är fantastiskt att ha syskon, och därför man som familj ska åka på semester lite nu och då. Ungarna besinnar sig på varandra och det är ljuvligt, för alla inblandade. Och om man har tur håller det i sig, när man kommer hem också!

Susanne sa...

La Marina..kanske...?

Emelie sa...

Det låter underbart! Kom igen nu lilla bebben i magen, väx till dig och kom ut till din storasyster och underhåll henne...

Lisa sa...

Vi är i Gran Alacant, Susanne. Fast just den här stranden ligger väl i Santa Pola, tror jag.

Susanne sa...

Aha, jag har min pappa boendes i La Marina, det är alldeles i närheten. Områdena ser ganska lika ut. Fortsätt att ha det härligt!!

Freja sa...

Lycka, när barnen leker med varandra! Det är då det verkligen känns som semester! Vi har haft turen att en snäll storebror och en kaxig lillasyster alltid funkar bra tillsammans, så vi föräldrar kunnat suttit vid sidan om och slappnat av!

Freja sa...

Nu har jag svarat på en till av dina frågor!
http://frejareddevil.wordpress.com/2014/03/27/gilla-flaskpost-fran-p/