onsdag, februari 26, 2014

Scandal och de eviga frågorna

Jag tittar mycket och intensivt på tv-serien Scandal, och älskar skiten. (Nåja, jag älskade skiten nyss i alla fall. Tredje säsongen har ju tappat greppet lite, får man kanske säga. Fast jag tittar naturligtvis som en liten slav ändå.)

Undrar några grejer, bara:

1. Presidentens barn. Alltså, var f-n är dom? (På internat, jag vet. Men ärligt? Det är ett himla tjafs om att det är SKITVIKTIGT för presidenten att hålla uppe skenet av att familjen är allt, och att han ska hålla sin fru i handen varje gång de visar sig publikt och yada, yada, yada, men han har inte träffat sina barn nu en enda gång på tre säsonger och ingen tycker det är det minsta märkligt?)
2. Var köper Olivia Pope alla sina skitsnygga kappor?
3. Hur mycket rödvin är det rimligt för en och samma huvudkaraktär att stjälpa i sig under en tv-serie?
4. OCH VARFÖR ÄTER KVINNAN INGENTING?!? Hon borde vara skitfull hela tiden, med tanke på att hon inte ätit något på tre säsonger men druckit typ en tankbil rödvin.

Något jag glömt?

11 kommentarer:

Peppe sa...

Ja, håller med dig om allt. Svinbra serie, men vill tillägga att alla karaktärer pratar på exakt samma sätt. Upprepar meningar och ord i det oändliga för att betona vikten i det de säger.

Sign. en som precis kollat igenom säsongerna

olivia dahl sa...

Jag vill minnas att hon poppat popcorn till vinet nån gång. Oklart om hon åt dem. Och! Jävla baljor till vinglas med!

Ellen sa...

Men ja! Också: hur rimligt är det att svala, coola, starka Olivia blir ett gråtande våp när den vidriga äckel-Fitz är i närheten? GUD vad jag hatar detta vidro.

Älskar Mellie mest av allt.

Fatima sa...

Kom du nånsin igång med The Wire? Tredje gången gillt så kollade vi här hemma och blev helt fast. Och nu är alla säsonger slut men jag drömmer fortfarande om det och gråter en skvätt över vissa kataktärers levnadöde ibland.

Erika sa...

Jag har kommit fram till att alla mina favoritserier har ett gemensamt drag - folk äter! Dvs inte bara går på flådig restaurang, beställer in mat å sen typ går så fort den kommer på bordet...

Maria sa...

Och hur kan människan se så snygg ut i byxdressar? Byxdressar! Snacka tant-varning, men inte Liv inte...

rockpaperscissorlizardspock sa...

JA till precis allt!
Men just ang kapporna, blusarna och hell, allt som människan sätter på sig. Den som kan berätta varifrån kläderna kommer får en kram.

Lisa sa...

Undrar också över håret, kom jag på! När hon är nyduschad har hon ju småkrusigt lockigt hår. Sedan, tre sekunder senare, när hon kutar ut genom dörren för att någon ringt in henne pga någon superakut grej på jobbet, är håret platt-tångat, och SUPERFIXAT, helt perfekt med en liten tjusig böj i luggen bara. Hur går det till?!? Det måste ju typ ta en timme att fixa håret sådär?!?

Jag får inte ihop Olivia Popes livspussel.

Kära Syster sa...

Det var en rätt täckande sammanfattning. :)

Mvh, en som vill va Olivia Pope.

/Anna

Therese sa...

Kul att det är fler än jag som fastnat. Jag fascineras av att hon kan ha vita kläder hela tiden. Själv kan jag knappt ta på mig en vit jumper utan att den blivit skitig av bara farten.

rockpaperscissorlizardspock sa...

Lisa vi känner inte varandra men det är helt och hållet ditt fel att jag nu ägnat en hel arbetsdag åt att googla olivia pope fashion basåattduvet