torsdag, december 19, 2013

The Wire och otåligheten

Som de sista människorna på jorden har jag och Gustav börjat kolla på The Wire på kvällarna. För det har man ju hört att man borde ha gjort för tusen år sedan redan. Har du inte sett The Wire? Men guuuuuud, det är ju den bästa serien av dem alla, etc, etc.Vi har hittills sett fyra avsnitt. Jag tycker inte det är så himla bra än. Kommer jag ändra mig snart, eller? Jag är rätt otålig.

6 kommentarer:

Singelbloggaren sa...

Du kommer absolut ändra dig! Men det krävs 6 avsnitt. Och sedan blir det bra. Varpå hela andra säsongen är den sämsta. Men därpå blir den briljant! Hmm, inser nu att den serie som många tycker är ett mästerverk är en redig pina att ta sig igenom...

Pingo sa...

Ja, hittills världens bästa serie. Det fina är att rollerna är så sammansatt, så djupa, nästan ingen är enbart snäll eller dum. Oavsett om det är pundare, poliser, politiker eller maffiosos. Jag älskade Bubbles! Min mans favorit var Omar. Saknar nåt lika bra att titta på.

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Jag är stor tv-serienörd och jag gillade inte Wire. Förstod aldrig storheten. Såg hela säsong ett, sen nej.

Kaospatrullen sa...

Vi kanske kan överens om att det tog ett tag att älska The Wire (kanske var det sex avsnitt, kanske var det hela säsong 1), men jag håller inte med Singlo här uppe om att andra säsongen är sämst. Jag tyckte nämligen att den var bäst. Jag älskar Frank Sobotka. Och så är en kompis från Orange is the new black med i den säsongen. Bara säger.

Erika Strand-Berglund sa...

Jag var inte heller så förtjust i de första avsnitten men det tar sig verkligen och efter att ha sett hela rasket så skulle jag säga att det är en sju-hu-kt bra serie. Jag gillade också den andra säsongen (som annars tycks vara den som "alla" tycker är sämst) men saknade en. Säsong alltså. När du har sett alla skulle jag gärna sitta i små grupper och diskutera detta. Men det tar vi sen, om du tar dig så långt vill säga. Ibland måste man bara stänga en dvd-dörr för att ett ljuvt dvd-fönster ska kunna öppnas på annan plats.
Men enligt mig är The Wire = en serie som det är mycket värt att kämpa sig in i.

Johanna sa...

Jag gick från oberörd till hänförd. Fattade inte storheten men kunde inte sluta kolla och plötsligt var det bara bezt!