tisdag, december 03, 2013

Alla dessa normala beteende man ägnar sig åt

Idag: Har "råkat" gå förbi mitt hus på gatan utanför två gånger (jamen, det blev ju en gång fram och en gång tillbaka) bara för att få glutta in genom fönstret och dö kärleksdöden vid åsynen av den färdiga bokhylleväggen där inne. Båda gångerna kände jag för att ge mig själv en high five pga ser ju SKITMYSIGT ut!

Böcker, alltså.

Jag gillar dem en hel del.

8 kommentarer:

Terese sa...

Men... Vill se?!!

Lisa sa...

Oj, förlåt, jag tänkte att jag hade tjatat bildledes om denna bokhyllevägg så det räckte, men det var ju på Instagram, visst. Bild kommer!

Emelie sa...

Jag gillar också att gå förbi mitt hus och titta in på bokhylleväggen. Vi valde helt rätt vägg att sätta den på, så den syns ordentligt utifrån...

Anonym sa...

Hah, jösses vad jag ska "råka" gå förbi och "råka" titta in nästa gång jag hälsar på syrran (som bor i samma håla som du).

Mvh Stalker_80 (previously known as mellanbarnet)

Lisa sa...

Välkommen, Stalker_80, previously known as mellanbarnet! Men måste du stå UTANFÖR och glo? Verkar ju mycket roligare om du kommer in och till exempel får kaffe samtidigt. Det är sånt man GÖR i små hålor, har jag hört.

Lisa sa...

P.S VEM ÄR DIN SYSTER? Var ska jag "råka" gå förbi och glo?

Anonym sa...

Jag kommer och plingar på när du minst anar det! (Så ja, man måste vara ständigt representabel när man bor i villa). Syrran bor i det där villa-gyttret du ser uppe till höger längs sjön när du rullar in med tåget från Sthlm. Hon ses nog också i löparkläder när hon ligger i omloppsbana runt byn (maratonstressad som hon är), eller på SL till huvudstaden. Men jag kan ta med'na när jag tittar in på förmiddagskaffe så får du liveversionen...

Terese sa...

Äsch! Be inte om ursäkt. Jag som är ivrig. Får leta upp dig på insta istället.