torsdag, augusti 15, 2013

Huzilla? Hur låter det?

Tydligen älskar jag pasteller helt plötsligt. Vem kunde ana? Ingen. (Eller jo! Alcro. Alcro kunde eventuellt ana det lite efter de senaste dagarnas maniska hemklickande av färgprover. De har väl typ anställt tre, fyra pers den senaste veckan som jobbar bara med att skicka hem färgprover till mig. De borde i alla fall.)

Men det är lugnt. Jag älskar nästan alla andra färger också fortfarande. Så det ska nog ordna sig, det här.

Finns det något ord motsvarande "bridezilla" för såna som köpt hus och gått bananas?

Vi borde annars hitta på ett.

5 kommentarer:

Spader Madame sa...

Ha ha ha! Klart du får gå bananas över det där huset!

Situationsdiktaren sa...

Vi borde nog hitta på ett nytt ord, ja!

Om man i Finland pratar om Huzilla tror man att du sitter Huusilla. På toa alltså ; )

Lisa sa...

Du ser, Situationsdiktaren. Så kan vi ju inte ha det! Nytt ord får det bli.

Ms Octopussy sa...

Å känner igen mig. Även om jag saknar hus. Men att vilja fylla sitt hem (eller jag vill av någon anledning bara fylla mitt kök - varför då?) med pasteller, det känner jag igen. Tycker bara det känns drygt att jag förstår att jag ju fått den här unika längtan av typ reklam och annonser och inredningsmagasin. Man vill vara sin egen, men så smyger det på och BAM, så tycker man att pasteller är det finaste som finns. Men det ÄR ju det!

Cecilia i Hillsjöstrand sa...

Jag är likadan! Har precis köpt hus och flyttar in 1 november. Dock har min frenesi snarare drabbat tapetföretagen, som troligtvis har mångdubblat besökarantalen på sina webbsidor (ja, på grund av mig). Ack och ve, det finns så många olika fina! Så mycket att välja på!