fredag, juli 12, 2013

I huvudet en fredag

Imorse började jag lipa lite över frukosten på grund av uppgivenhet över alla... jamen, IDIOTISKA kommentarer som strösslas kring detta med fotbolls-EM. Tänker till exempel på Jack Werners sammanställning över ett urval av alla tweets som kastades ut i etern inför Sverige-matchen i onsdags. (Klicka på bilden om du vill läsa. Och läs förresten gärna hans krönika också!) Det är ju så sabla ledsamt! Att vi fortfarande alltså befinner oss på den här nivån?

Ikväll har i alla fall Rufus och Gustav varit i Norrköping och sett Frankrike - Ryssland live. Rufus är helt sjukt engagerad. Han pallar inte riktigt de sena matcherna, så han somnar i soffan lagom till halvtid ungefär, men annars så! EM-peppen i detta torp är sky high. Och matcherna har ju samtliga (okej, kanske inte allra första, då) varit väldigt bra. Mycket roligare att titta på än många andra mästerskapsmatcher jag sett i mitt liv. (Mansfotboll inkluderat.)

Aja.

Jag fick vara hemma med Svante.

Vi byggde en diskbänk i trädgården, för imorgon kommer mina föräldrar hit och då ska vi ta fram ett förhoppningsvis fint brädtak som gömmer sig under fula pappskivor i taket i köket. Jag gissar att det inte är så himla jättekompatibelt med disk och matlagning i samma rum.

Känns väldigt Ernst att diska i det fria.

Jag tror det är en bra känsla.

3 kommentarer:

Helene C sa...

Vad jag har svårt att förstå är varför det är så himla provocerande med damfotboll. Vad är det som gör folk så upprörda? Om man inte vill titta så behöver man inte titta. Man skulle kunna lägga sin energi på andra saker. Bättre saker än att skriva kränkande texter på sociala medier.

Johanna sa...

Ja folk är knäppa. Det är ju sen gammalt.

enligt O sa...

Idioter. Ibland tappar jag hoppet om mänskligheten, eller iaf dessa delar av den. Läste vanja Hermeles In som ett lamm, ut som en tigrinna på semestern. Den kan göra dig ännu mer förbannad... ;)