tisdag, juni 25, 2013

Sorg efter de brädgolv som flytt

Det är en sorgens dag, det här. Eller nej, det är det väl verkligen inte egentligen, inget allvarligt som spelar någon roll på riktigt har ju hänt. Det är bara en helt vanligt tisdag. Men jag har i alla fall lipat lite, emedan vi just hoppade av budgivningen på det där gamla, fina, fantastiska skrutthuset som jag skrev om häromveckan. Det var ett sorgligt beslut. Jag hade ju redan flyttat in mentalt! Det är inte okej! INGEN HUSKÖPARE I VÄRLDEN KOMMER RIMLIGEN ATT KUNNA ÄLSKA DE DÄR BRÄDGOLVEN MER ÄN JAG HADE GJORT!

Tänk vad mycket roligare det här blogginlägget hade varit om vi hade köpt det och skrivit på kontrakt nu.

Sabla budgivning till att förstöra dramaturgin i bloggvärlden.

4 kommentarer:

Lisa sa...

Bummer! Jag som peppade på det narrativet!

HemkäraHanna sa...

Det är jättejobbigt att buda på hus! Jag placerade alltid julgranen mentalt och blev lika fruktansvärt besviken över att inte få se dess glans på det stället i verkligheten.
Hoppas ni får tag på ert drömställe snart!

Janina Kastevik sa...

Äsch då. Trist. Hoppas att det dyker upp något annat fint hus snart!

Anonym sa...

Efter att ha spenderat 23 av mina barndoms somrar i det vackra huset, sittandes på verandan, skrivandes, så hade det känts så otroligt härligt om en skrivande person med familj hade kunnat köpa huset och njuta lika mycket av de rogivande lugn som jag och min familj gjort i alla år. Synd att det inte blev ni. Håller tummarna för att ni hittar ett hus snart som gör dig lika förälskad som detta och där platsen där julgranen ska stå (som Hanna skrev) känns självklar. Varma sommarhälsningar, Lisa
utochin@hotmail.com