tisdag, juni 04, 2013

Kläder att ha på strand

Idag har jag köpt bikini. Eller nej, det har jag inte, för det slutade med att jag köpte en baddräkt istället, men ändå, det är typ samma lika, jag har köpt kläder att ha på strand. Det gick rätt bra. Till exempel började jag inte lipa i provrummet, och/eller började hata mig själv mer än jag vanligtvis gör. Det tycker jag man får betrakta som en framgång.

(Eller nä, det får man väl egentligen betrakta som väldigt sorgligt och lite, lite patetiskt. Men tyst nu.)

Fast lite sur blev jag ju naturligtvis. Till exempel blev jag sur över att jag inte var en surfarkille och kunde komma undan med att köpa ett par fladdriga shorts som räcker ner till knäna i någon skrikig färg. Istället hylla efter hylla med bikinis, liksom. Vad är det ens för himla hittepå? Två kvadratcentimeter tyg och några snören, vem hittade på att alla kvinnor ville gå omkring iklädda nåt sånt (och endast nåt sånt) på stranden? Det var inte jag.

Nåja.

Känns i alla fall bättre att ha en baddräkt som passar än att gnöla omkring en säsong till i en bikini med trasigt knäppe, och se hur brösten hoppar iväg lite hipp som happ så fort barnen börjar klättra omkring på mig i vattenbrynet.

Värdigare, på nåt vis, om ni fattar.

6 kommentarer:

Susanne sa...

Ja men eller hur! Borde sy bättre bad-/strandkläder istället.

Elinen sa...

http://www.ellos.se/ellos-fresh-spirit/tankini/372082?N=1z141y9Z1z141ll&rcnt=100&Ns=RankValue5|1&Nao=11

En sån här tankini kommer jag ha på mig på stranden med barnen i sommar. Fast med en bikinikjol istället för bikinibyxa. Tantvarning ja, men jag kommer vara en snygg tant (inbillar jag mig iaf). :)

Två kvadratcm tyg och några snören funkar inte för den här kroppen som tillverkat två människor. :)

LisaM sa...

Vill du ha surfarshorts så köp det! Finns ingen anledning att låta bli. Däremot så är det nog bäst att du har på dig bikitopp alternativt baddräkt under för att undvika vissa problem.

Erika Strand-Berglund sa...

Jag får lätt panik när jag tänker på att jag snart måste upp på den där hästen. Hitta något värdigt att ha på mig i badsituationen alltså. Det är något med de där alldeles för små plaggen och att typ vara naken i ett provrum som ger mig svettningar redan vid tanken. Men okej. Kunde du så kan jag. Jag ska vara stark osv.

Vad blev det för en baddräkt förresten? Var? Behöver inspiration här. Hilfe!

Lisa sa...

You can do it, Erika!

Jag impulsköpte första bästa, i stort sett. Eller så här: Hade en dryg timme på mig, var i en galleria, tog det badplagg jag hatade minst, som passade bäst.

Det blev den här: http://www.intersport.se/klader/badklader/etirel-block-baddrakt-vit-bla-p71120

Rekommenderar icke de stora kedjorna (HM, Lindex etc.) Det kan ha varit jag som hade otur, men... nä. Små snören och för lite tyg.

Har nu också kollat igenom hela Etsy.com och klickat hem en bikini på chans därifrån. Där finns så klart hur mycket som helst! I olika modeller. Och då kan man prova hemma och slippa svettas i provrum. WIN!(Lose dock att jag inte kommer att orka skicka tillbaka om den inte passar. Men det kanske du orkar?)

BARA GÖR DET! Heja, heja, osv.

Lisa sa...

Vilken snygg, Elinen!