söndag, maj 12, 2013

Låt hjortkampen börja


Hej bloggen! Jag glömde visst bort dig. Det var för att jag hade fullt upp med att leva långhelg i en torpidyll, kolla på snygga grejer i naturen, fira min födelsedag, och äta goda saker jag bakat. Ja, och någonstans på vägen fick Svante sitt livs första godispåse också. Det var en fest för samtliga inblandade, emedan han har tjatat (förlåt, vrålat) HÅL I HUVUDET på oss varje lördag när hans storebror fått äta godis i ungefär... jamen, sedan han lärde sig vråla, typ. (Andra barnet, etc.) Han var så jefla nöjd med sin påse och sina små godisbitar. Det var fint.

Själv fick jag ett körsbärsträd i födelsedagspresent och har tillbringat helgen med att stängsla in det med nät så att inga nedra hjortar ska komma och käka upp det. Kände mig väldigt barsk när jag stod där med släggan i högsta hugg och bankade ner pålar i marken. Men det kan dom ha. Hjortuslingarna. Dom är så klart fina and all, men klampa in och äta upp grejer i folks trädgårdar och hålla på? Ej okej. För tre år sedan fick jag en magnolia som dom åt upp till lunch innan jag ens hunnit blinka. Den här gången tänker jag fajtas tillbaka och slåss för min rätt till körsbärsblom, det säger jag er.

Stay tuned för spännande fortsättning.

4 kommentarer:

mormor Lena sa...

Lille Fante! Är du äntligen så stor att du får "redit" godis? Förstår hans lycka. Minen på bilden är härlig. "Stör mig inte, jag äter!!"

Spader Madame sa...

Ser så himla mysigt ut! Och andra barnet kommer att vråla.

Ylva sa...

Tips! Lägg fårull runt trädet. Det ska inte rådjur och liknande odjur gilla.

Nina sa...

Shit va Svante är lik dig på den sista bilden!