torsdag, maj 30, 2013

Dagens känsla

Idag har vi varit på utvecklingssamtal på förskolan och fått älta våra barn i en timme = min favorithobby som förälder. Alltså, allvarligt. Om någon känner ett behov av att älta små, små detaljer som rör mina barn någon gång? Jag ställer upp. Kan till och med bjuda på fika.

Jag sa hur som helst till förskolepersonalen att jag ofta har lust att gråta en skvätt av lättnad och lycklighet när jag är på väg till jobbet, för att jag ÄLSKAR FÖRSKOLAN, och DET ÄR EN SANN FRÖJD att våra barn får vara där på dagarna. De är så himla duktiga alla som jobbar där och de gör så bra grejer och är så snälla och pedagogiska och lugna och smarta och roliga och bra, jag är farao avundsjuk för att inte jag får hänga där på dagarna också.

Vilken lättnad och lyx det är att känna så.

Hej från Tacksam.

5 kommentarer:

Molly P sa...

Åh vad fint, så hoppas jag på att det blir för oss också när det är dag(i)s.

Anonym sa...

Åh, får mina barn också gå på den förskolan? Det är inte kul att kännna sig tveksam till pedagogernas inställning/motivation.

Anonym sa...

Vad härligt att läsa en så positiv inställning till - och skildring av - förskolan! Glädjande för en förskollärare!

Marie sa...

Håller med! Älskar förskolan!

Elin sa...

men är du min tvilling? Jag ältar ihjäl mig på utvecklingssamtalen! Och upprepar allt gång på gång. Grinar nästa emellanåt också då fröknarna är sååå duktiga och snälla som bryr sig såååå om mitt barns utveckling.