måndag, april 01, 2013

Påsken 2013

Två glada tummar upp för denna högtid! Det var sol, det var fint, det var säsongspremiär i torpet, och jag såg INGA HIMLA MÖSS NÅNSTANS! Och nu är vi hemma igen. Med en släng av en otrevlig magbakterie och några förkylningar förvisso, men hey! Här hemma har vi ju rinnande vatten, så vem är jag att klaga.

Nytt för i år på påskbordet: Vegetarisk smörgåstårta med avokado, hummus, röd pesto och färskost. Trodde jag hatade smörgåstårta pga majonnäs, men ICKE! Den här var asgod. Vilket i och för sig kan ha berott på att den inte innehöll någon majonnäs alls, men, men, ja, ja, den var hur som helst god och såg ut som om den var hämtad direkt från 70-talet, så alla var nöjda.

Nu vet ni.

3 kommentarer:

Kaospatrullen sa...

Jag vill veta mer om smörgåstårtan!

Lisa sa...

Okej, så här Kaospatrullen:

Först formfranskebröd som botten.
Sedan bred på hummus.
Sedan formfranskebröd.
Sedan avokadokräm (avokado, citron, crème fraîche, rödlök).
Sedan formfranskebröd.
Sedan keso som du blandat röd pesto i.
Sedan formfranskebröd.
Sedan färskost blandat med lite crème fraîche runt hela.
Och sen pynt på ovansidan. Vi pyntade med salladsblad på sidorna, avokado, rödlök, tomat och solrosskott på toppen.
Sedan: Ät!

Kaospatrullen sa...

Åh, det här är så gött, måste göra i helgen!

TACK!