torsdag, april 18, 2013

Hej från hemnet

Varsågoda! En liten bild jag deprimerat kallar: "Snart har väl någon rivit ut även detta och gjort om alltihop till vitt och slätt."

*gråter lite*

(Bilden är från hemnet, ni hittar hela husannonsen här.)

12 kommentarer:

mor Lena sa...

Läckert!! Bara köp!!

Lisa sa...

Suck, tyvärr tror jag att du har helt rätt ... Allt kommer att rivas ut. Jag skulle kunna köpa huset bara för kökets skull - jättefint - och den lilla bänken ovanför trappan. Och glasverandan. Och ...

Mimmi MammaStorch Rosell sa...

STOLARNA! Omfg. SÅ. Jädrans. Fina.

(Jajaja, hela köket är awesome men stolarna, stolarna!)

Carin sa...

Suck! Här i Norrbotten kan man nog köpa 5-6 hus för det priset, speciellt om man tar sig ut på landet där jag bor!

Nina sa...

Vilken trädgård man får på köpet!

Pernilla sa...

men du, det där hörnskåpet i vardagsrummet då, och det finfina sminkbordet på övervåningen! som tröst (och tack för dina finfina vegbiffar som håller ihop) så får du nu receptet på VÄRLDENS GODASTE vegetariska jordnötsbiffar av mig, tror dina kids kommer gilla dem också: http://chibichibimoon.blogg.se/2013/april/du-tror-att-du-har-sa-manga-rattigheter-men-det-enda-du-har-ratt-till-ar-att-do.html

Ann sa...

Alltså lilla toaletten som också har inbyggda skåp!! Hela huset bara utstrålar MYS! Man ser ju att det är lite äldre personer som bott där, men som haft så himla god smak. Hoppas inte nån riking köper och gör det ljust och fräscht.

S. sa...

Jag håller med om att det är fint men samtidigt är huset inte i särskilt bra skick. Det är slitet och rätt ofräscht. Fattar inte hur man kan skava så mycket på en del ställen även om det inte gjorts något åt det på decennier. Parketten uppe t.ex. tror aldrig jag sett en så skadad. Särskilt stort hus är det ju inte heller, till antal sovrum betraktat. Men ja, fint kök och fin tapet i hallen men jag tror det känns ganska skabbigt på riktigt, i en verklighet som inte är överexponerad och vidvinklad. Men hoppas nån renoverar i rätt stil, och bevarar det som går att bevara.

S. sa...

(Fast parketten kanske var en matta. Oavsett, risigt.)

Lisa sa...

Ja, S, det tror jag verkligen också! Att det behöver renoveras en hel del. (Till och med det fina köket, gissar jag.) Menade mest som du, att jag hoppas att det görs varsamt åtminstone.

Camilla sa...

Charmigt! En varlig renovering vore mer på sin plats än att riva ut allt. Tyvärr blir det nog något nytt vitt av det.

Lisen sa...

åH!