lördag, april 13, 2013

You had me at "möbl..."

Idag tycker jag att det har varit en mycket bra lördag. Utan bråk, till och med! Annars brukar lördagar i den här familjen vara veckans mest oharmoniska dag, där flera (oftast alla), familjemedlemmar någon gång under dagen lackar ur och funderar på att dra till skogs.

Idag lackade ingen ur.

Men samtliga drog till (regn)skogs.

Det vill säga Fjärilshuset.

Det var en bra utflykt. Visserligen visade det sig att Rufus var rädd för fjärilar, och det var ju lite av ett minus i ett fjärilshus. Men ändå. Det var en bra utflykt.

Och sen åkte vi hem och gjorde potatismos och möblerade om i vardagsrummet. Det var Gustavs idé. (Ommöbleringen, inte potatismoset. Potatismoset var Rufus idé.) Jag blev mycket exalterad. Så här svårövertalad är jag nämligen när det gäller att testa nya möbleringar i hemmet: Inte alls. Jag minns det nu som att Gustav stod vid soffan och sa något i stil med "Jag funderar på om vi inte ska byta plats på soffan och sideboardet", och cirka när han sagt meningen klart hade jag flyttat runt möblerna. Iiiiii! Kul.

Nu tänker jag dricka vin i den nya soffhörnan och dammsuga internet efter nya kuddfodral.

LATERS!

5 kommentarer:

Linda sa...

http://www.isa.nu/shop/inredning-kuddfodral-c-46_45.html

Vill ha!

Singelmamman sa...

Wiii! Vilken härlig dag! Själv skulle jag aldrig våga gå in i ett fjärilshus. Tycker väldigt illa om saker som flyger runt mig.

Elin sa...

Känns kanske fånigt att berömma nån som är ett proffs på att skriva, men va härligt roligt du skriver! Älskar tonen! Och härligt att möblera om!

Anonym sa...

Åh, får man fråga om du hittade några bra kuddsidor? :-)
Jag behöver också hitta fräsiga kuddar!

Hälsar,
Johanna

C sa...

Du kanske gillar några här: http://www.campcirrus.se/kollektion/shop/kuddar/4
Det vore roligt för jag gillar din blogg!
Cina / Camp Cirrus