torsdag, mars 28, 2013

Det är så jag säger det

Dagens tips: Lyssna på det här avsnittet av Filips och Fredriks podcast, där de intervjuar Håkan Hellström i nästan en timme. Alltså! Så himla fint. Jag hade nästan glömt att jag gillade Håkan (eller nä, det är klart att jag kom ihåg att jag gillar honom, jag har bara inte gillat honom så aktivt på sistone), men nu? När jag lyssnat på den här intervjun? Nu älskar jag honom och tänker gå omkring med hjärtan i ögonen resten av dagen, minst.

Håkan Hellström = så himla fin person.

Fattar ju jag det.

Speciellt när han berättar om sin första kyss och fortfarande, mer än 25 år senare, låter helt euforisk. Och avslöjar att den senast spelade låten i hans telefon är "Diggilo diggiley" med Herreys, för att det var Diggilo-väder och han kände sig på humör för Herreys.

Speciellt då fattar jag det.

Lyssna!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Mm jag lyssnade också på det häromdan.... lovely, vilken fin person! :)
/s

mor Lena sa...

Jag som inte ens gillar Filip och Fredriks gapiga sätt lyssnade med glädje på intervjun. Håkan bjuder mycket på sig själv och jag gillade det jag hörde. På med Håkan på Spotify!

Pernilla sa...

jag tyckte det var så himla fint när han erkände att han nyss upptäckt det här med hemmagjord klyftpotatis och verkade så stolt över det. och sen frågade någon av filip och fredrik om han hade timjan på och håkan sa: "ja!" och sen någon sekund senare: "... nej, jag bara låtsades veta vad timjan är." det stämmer så bra in på det faktum att jag drömmer jätteofta att jag och håkan öppnar ett café ihop och han glömmer alla kakor i ugnen...

ida sa...

jamen visst så galet rart med Herreylåten!