onsdag, februari 13, 2013

Tv-cirkeln och avunden

Alltså, igår såg jag om första avsnittet av Girls när det började sändas på SVT, och sen kollade jag på TV-cirkeln med Johanna Koljonen, Nour El Refai och Linnea Wikblad pga så himla festligt koncept och det enda jag kan tänka nu är VARFÖR HAR JAG INGEN EGEN TV-CIRKEL? JAG VILL OCKSÅ SITTA I EN SOFFA MED SMARTA ROLIGA FOLK OCH NÖRDA NER MIG I ETT TV-PROGRAM!

(No offense, bokcirkeln. Jag älskar dig också.)

Tänk er själva. En Homeland-cirkel. Eller The Killing-cirkel! Eller ooo, en Grey's Anatomy-cirkel med inhyrd psykolog som kan bearbeta cirkelmedlemmarnas trauman efter varje avsnitt!

Det skulle jag gilla behöva.

10 kommentarer:

Jossan - Heart Skipped A Beat sa...

Vilken bra idé! Det låter ju jätteroligt!

Olga sa...

Jag hade nästan en True Blood-cirkel! Och har haft Twin Peaks-cirkel men det går väl knappast att prata om den serien va.

Malin Vbg sa...

Jag hade hängt på homeland och Grey'scirkeln direkt! Hade varit väldigt kul!

Bokbabbel sa...

Jag vill prata Danas öppna kängor-traumat med dig i Homeland-cirkeln! ;)

Frida sa...

Men eller hur!!

Hanna sa...

I'm in!

Anonym sa...

Eller sådan du vara med i en cirkel om tv-cirkeln. Enligt min kompis behövdes en sådan efter veckans program. /Rs

Karolina sa...

Kolonien hade en The Wire-cirkel i P3 Kultur för något år sen. Mycket festligt att lyssna på och och jag kollade faktiskt serien i samma takt som de gjorde i cirkeln. Jag tror poddarna ligger upp än.

Karolina sa...

Eh, Koljonen och inte Kolonien. Dumma autocorrect.

Johanna Koljonen sa...

Hej! Kul att du gillar programmet. Och: ska inte du ha en TV-cirkel hos dig?

En vän till mig i Finland, och hans fru, hade en filmklassikercirkel en gång i månaden i sju-åtta år. De visade två filmer varje gång och folk tog med mat och så pratade man och senast halv elva skulle alla hem för det var alltid mitt i veckan. Kanske trettio människor var ständigt bjudna och fem-tio brukade kunna komma. En tv-cirkel är ju en lite mer överkomlig commitment för man vet att det är tex fem gånger och sedan är det klart… Shit vad långt jag skriver men det är ju bara för att jag själv tänkt på att ha tv-cirkel hemma också när det inte är jobb :D

PS Kolonien LOL