onsdag, februari 27, 2013

Mycket bra klubb! Alla borde ha en.

Nähä!

Nu är det jag som stänger ner denna dator och åker för möte med Tisdagsklubben. UNTZ, UNTZ!

Tisdagsklubben är en klubb som jag bildat med mina två polare Linda och Eva. Den går ut på att vi ibland träffas och dricker vin och tjatar hål i huvudet på varandra. Och så chattar vi helt orimligt mycket på WhatsApp däremellan också. Med jättejättemånga såna där fina emojifigurer i varje litet chattinlägg. Mycket bra klubb! Alla borde ha en.

Ursprungligen var det tänkt att Tisdagsklubben skulle ha möte varannan tisdag. Det är bland annat därför den heter Tisdagsklubben. Men nu för tiden har Tisdagsklubben spårat ur fullständigt och kan, som ni märker, även kalla till möte på till exempel onsdagar. Det gör inte så mycket. Det är ändå en mycket bra klubb! Alla borde ha en.

Min roll i tisdagsklubben är att jag är 1. Hästansvarig och 2. Sekreterare, men idag har jag också fått i uppgift att gå till systemet och köpa vin "eller hooch, om jag hellre vill det". Det känns spännande.

Finns en hooch längre?

Snart vet jag.

5 kommentarer:

Sara sa...

Vad innebär hästansvaeig? Nyfiken i en strut!

Världen enligt J. sa...

Underbart! En gång i tiden hade jag och min bästa kompis en onsdagsklubb. Efter jobbet drog vi en repa på NK, sedan drack vi ganska exakt två drinkar. Varenda onsdag i flera år. När jag tänker på det så önskar jag att jag hade en sådan (mini-) klubb nu också.

Slackermorsa sa...

När jag kollade sist fanns Hooch i beställningssortimentet. Så på någon tisdagsklubb i framtiden... :)

Josefin sa...

Hästansvarig måste ju vara det bästa ansvaret ever. Lyxdu!

Linda Heftler-Louiche sa...

Mycket mycket bra klubb! Tack för "hootchen" (man får stava som man vill?)! Och sällskapet. Ni är kloka som ugglor. Och roligare.