måndag, februari 25, 2013

Hur man vet att man lever med en hembryggare, del 129

Man tränar lite tyngdlyftning så här på kvällskvisten genom att kånka runt på ett av de tre fullstora kylskåp som befunnit sig i detta hem (närmare bestämt i hallen) de senaste dagarna.

"TRE fullstora kylskåp i EN lägenhet?" tänker ni. "Det är fler än många andra har, det."

Det är en skarp och korrekt iakttagelse, säger jag.

(Här vill jag speciellt rikta mig till min vän X, som ofta uttrycker missnöje över att hens sambo har för många datorskärmar i lägenheten. Som om datorskärmar skulle vara något att komma med i jämförelse? Please.)

Men så tar några fat med öl rätt stor plats också. Och de kan faktiskt inte stå i rumstemperatur. Kanske ni inte tänkt på?

Oh, well. Nu är ett av kylskåpen i alla fall inlastat i bilen, och snart ivägfraktat, så jag är nöjd och glad. Vi nere på två! Det känns mer rimligt ändå, visst gör det? TVÅ fullstora kylskåp i EN lägenhet.

Inget konstigt alls!

Typ.

2 kommentarer:

Lisa sa...

Ah, ljuva minnen! När det stod en bubblande hink som luktade ruttet hö i vardagsrummet samtidigt som jag satt och var magsjuk i soffan.

Kära Syster sa...

Aha, det vankas lager right? Har förstått att det bara är Ale som jäser i rumstemperatur. Själv har jag en svåger som brygger, men han har tunnor och kylskåp och arbetsbänkar och allt vad det är i ett förråd han hyr i källaren.

/Anna