söndag, januari 27, 2013

I en annan söderförort

Hej, vi har varit och kollat på hus idag. Radhus. I Bagarmossen. Vi ska inte köpa det, men jag vill bra gärna. Det hade vita brädgolv! Plus: det var helt sjukt mycket idyll där i området. Vet ej riktigt hur/när det hände att ett radhusområde i Bagarmossen blev "idyll" i mitt lantliga sekelskifteshushuvud, men nu är det så. Tror det var Nackareservatet? Och barnen som var ute och spelade bandy på innergården mellan husen. Och alla gångvägar, och små pulkabackar och 50-talshus. Hade lätt kunnat tänka mig att flytta dit på studs.

Fast alltså.

Vi ska inte flytta. Till exempel för att vi inte har råd att köpa någon himla bostad. Och till exempel för att det verkar asjobbigt att byta hoods igen. (Byta förskola? AMEH JAG VILL INTE!!!) Och till exempel också för att vi trivs rätt så himla bra där vi bor. Vi åkte mest och tittade för att vi behövde en utflykt, och ville gå på sightseeing i Bagarmossen.

Men.

Antecknar ändå på listan över "grejer jag gärna vill göra inom en tvåårsperiod": Köpa ett radhus. (I Bagarmossen.)

Nu vet ni det.

5 kommentarer:

Sandra sa...

Ser superfint ut. Nästan flyttafrånstanfint.
Jag är lite vuxenrädd för det där med radhus, villa osv. Eventuellt också lite rädd för att det var just det där jag flyttade ifrån en gång.

Men när jag ser sådana ställen eller är på besök hos vänner i liknande, så tänker jag att kanske kanske. Någon gång.

Linda Heftler-Louiche sa...

Och jag vet att "grejer du gärna vill göra inom en tvåårsperiod" alltid händer.

Linda Heftler-Louiche sa...

Just sayin.

Colombialiv sa...

Ser HUR FINT UT SOM HELST! Och brädgolv! Sla till!

Carina sa...

Alltså Bagis is tha shit! Du har en trogen läsare därifrån! Men även i mina planer ingår ett radhus i Bagis, och konkurrensen är redan hård... Nej, klart ni ska till Bagis, bästa stället!