torsdag, januari 31, 2013

Bjärbos på bred front

Känner mig aldrig så mycket som en del i en maffia som när sju av mina Bjärbokusiner sammanstrålar på Facebook och börjar jiddra i en spontan gruppchatt. Det är roligt. En gång sammanstrålade vi på en fest hos en av oss också. Tystnaden som uppstod när värden presenterade oss en efter en: "Det här är min kusin. Och det här är en annan kusin. Och kolla! Här kommer en kusin till!" var mycket underhållande. Till slut var det en utomstående som stressat utbrast "MEN HUR MÅNGA KUSINER ÄR NI? NI SKRÄMMER MIG FAKTISKT LITE!"

Vad som också är lite skrämmande är att vi samtliga var inne på Facebook klockan två en vanlig torsdag och tydligen hade tid att gruppchatta i en halv evighet, men nu pratar vi inte mer om det, moving on, inget mer att se här.

Ska fortsätta skriva bok nu, faktiskt.

5 kommentarer:

Hanna Lans sa...

Jag förstår precis. Kusiner is da shit! Älskar min släkt! :)

ekomammaistan sa...

Haha! Åh vad jag hoppas att det blir så där för mina barn. De är hittills sex kusiner som har fyra år som största åldersskillnad.

Angelina sa...

Hej!

Jag tycker du är en rolig prick - och följer dig (åtminstone på sporadiskt) på din blogg.

Jag tycker också att kanske det roligaste som finns är att rita. Och jag tänker att det vore sjukt fränt (alltså sjuuuuuuuhuhuhukt fränt) att få rita nåt till en av dina böcker!

Det lär ju inte hända, (men berättar jag det inte för dig lär det ju verkligen inte hända - så jag berättar och hoppas på trisslottstur eller att du åtminstone känner dig glad över en kommentar och då var det ju också värt kommentaren!).

Hursom - här kan du kolla lite av vad jag ritat och så: http://angelinafredriksson.tumblr.com/

/Angelina

Lisa sa...

Å, Angelina, jag BLIR väldigt glad för kommentaren! Och dina bilder är ju SU-PER-FI-NA!

(Gillar särskilt räven!)

Vem vet, kanske letar jag (och bokförlaget, det är liksom inte bara jag som får bestämma hej vilt) illustratör någon dag och återkommer. (Gör vi inte just nu.) Skadar absolut inte att kommentera i alla fall, precis som du säger.

Tack hur som för smickret! Blir mycket glad.

Angelina sa...

Internet alltså, <3!

En enkel kommentar och en länk och så får man höra från en cool författare att ens teckningar är "SU-PER-FI-NA!"

Kuuul! Taaaaack :)