onsdag, december 19, 2012

Tre män och en liten influensa

Alltså! Hälsotillståndet i det här hemmet just nu, va. Under all kritik.

Igår däckade Gustav i hög feber, och nu har han skrikandats sig igenom hela det senaste dygnet och knappt kunnat resa sig från sängen. (Jamen, skrikandas, ni vet. När man suckar väldigt högt för att livet är så jobbigt, så att man nästan skriker? Så, fast i varje andetag.)

Och idag vid lunch var det Rufus tur. "Jag är sjuk i huvudet" sa han och KABOOOM! så hade han hög feber och låg och stirrade ut i luften på sin säng och skakade. Sedan slutade han stirra och fick krupphosta istället, så vi var tvungna att sitta en stund på balkongen invirade i hans duntäcke och chilla.

Och Svante? Snorar så hälften kunde ha varit nog och agerar klängig plåsterlapp resten av tiden.

ÄR JAG DEN ENDA SOM HAR LITE IMMUNFÖRSVAR HÄR, ELLER?!?

I jämförelse är jag ju frisk som en nötkärna. Har bara ont i kroppen och hostar och sådär. Himla smidigt det, för vem skulle annars ha tagit hand om vraken jag lever med?

*går och baddar en panna*

4 kommentarer:

Singelmamman sa...

Skickar massa önskningar om snabb tillfrisknad till er alla. Och får en stunds återblick av mina egna barns krupphosta och balkongsittande. Det var en jobbig period.

mormor Lena sa...

Men lilla gumman...var finns första hjälpen??

Fru Björk sa...

Det handlar inte om immunförsvar. Det handlar om det där med män, som du är inne på i rubriken. Det är bara att konstatera att "Det ska krökas i tid, det som krokigt ska bli"...

motvalls sa...

Samma här. Resten av teamet sjuka när jag var frisk i flera veckor. Sen var jag frossig å sjuk i typ ett dygn å sen gick det över. Älskar immunförsvaret!