onsdag, december 05, 2012

Plötsligt händer det

John Greens ungdomsroman "The fault in our stars", (som jag ÄLSKAR), är utsedd till årets bästa bok enligt Time Magazine. Inte årets bästa ungdomsbok, alltså. Utan årets bästa bok. Den fakking sopade banan med alla vuxenromaner!

Så här skriver tidningen i sin motivering: ”If you’re wondering why sales of young-adult books are up, even with all the challenges the publishing industry is facing, it’s because of novels like this one."

BLIR SÅ SABLA LYCKLIG!

John Green, du är min idol.

Och Time Magazine också, från och med nu.

5 kommentarer:

Johanna K sa...

Men jag blev lite tveksam till den där listan när en av tio böcker var JK Rowlings vuxenbok. Jag har inte ens läst den, jag har bara så himla svårt att tro att den kan vara en av förra årets tio bästa böcker. Det lade lite sordin på stämningen för mig.

Dock att Junot Diaz nya bok, på plats 10, verkar spännande. Och jag ska såklart läsa Harry Potter senior för att se om den verkligen är så himla bra.

Frida sa...

Men det är en helt fantastisk bok, den förtjänar verkligen priset!! Oavsett vad man anser att den tillhör för genre, varför måste allt delas in i fack?? Och tack för tipset, jag läste den efter att du hade rekommenderat den, och kunde inte lägga ifrån mig den förrän den var slut (varför var den tvungen att ta slut???), men jag hade inga tårar kvar då så det var lika bra.

Alva sa...

Om my freaking god!! Bästa, bästa, bästa<3

(om du vill får du gärna läsa min sequel till TFiOS här http://photoandfantasy.blogspot.se/2012/11/the-fault-in-our-stars-sequel.html)

pernilla sa...

Håller med, men varför är den inte översatt till svenska än ???

Anonym sa...

Den kommer på svenska i januari! http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9163873664