onsdag, december 05, 2012

Like a boss

Vi klarade oss! WE MADE IT HEM OCKSÅ! Har gått och nynnat på Destinys Childs Survivor hela kvällen och känt mig oövervinnerlig. Rufus låg visserligen i en snödriva vid ett tillfälle under hemvägen och vrålade att han HATADE SNÖ!!! men förutom det så tycker jag vi klarat oss igenom apokalypsen rätt bra.

Ni?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag lyckades ta mig fram och tillbaka till Eskilstuna med kollektivtrafik! Visserligen utan barn men det känns ändå som en bedrift med tanke på att typ nästan alla tåg var inställda och bussar också.

Susanne sa...

Vi hade lyckats tajma in en ledig dag! Blev iofs inget badhus och inget köpcentrum men väl skottning och pepparkaksbak.
Hos oss är det underbart med snö för då vill barnen ut och lämningar är mycket lättare. Varde snö!

Mellanbarnet sa...

Bra gjort! Själv kapade jag familjens enda bil och for varmt och säkert till och från jobbet. Maken fick cykeltransportera sig och de två barnen tur och retur dagis (2km enkel resa). Som femåringen uttryckte det efteråt "Pappa var på rätt dåligt humör".

Hälsn. Självisk_80

Fatima sa...

När det var dags för hämtning insåg jag att vagn var ett förlorat slag och tog med mig en pulka. En hel del gråt eftersom snön liksom blåste från sidan på min lilla ärta och att inte en väg i hela Bredäng var plogad. Men vi kom hem. Imorrn får jag väl ta med en snöskyffel och gräva fram vagnen som övernattar på förskolan.

Fröken Fräken sa...

Jag bor i Norrbotten. Lite snö är inget problem :-D

Singelmamman sa...

Fördelen med tonåringar är att de, tonåringarna, kan ringa mig när jag ännu inte sett en t-bana i sikte på väg hem från jobbet och säga, jag fixar maten så den är klar när du kommer hem.

Klarade mig galant hem också.

hedgehog-sara sa...

Jag vill också ligga i en snödriva och skrika att jag hatar snö.