söndag, november 04, 2012

Gimme love, gimme love, wooo-ooo

Fråga jag ställer mig: Vad är grejen med Eric Saades Manboy och världens alla barn? Eller okej, Sveriges alla barn? Eller okej, åtminstone mina barn?

HERREGUUUUUD, vad de gillar den. Många gånger. Efter varandra.

11 kommentarer:

malin sa...

Träffade en, för mig, okänd unge i fredags. Hon gick raka vägen fram till mig, presenterade sig som Matilda och sa att hon var hela fem år. Sen rev hon av refrängen i Manboy och gjorde rörelser till. Jag trodde verkligen att den låten skulle ha dött ut vid det här laget!

Susanne sa...

Våra kids 3,5 och 5 älskar den.

Johanna sa...

I know, ALLA barn älskar den. För två år sen bloggade jag opp en liten video på när en kompis barn sjöng den för oss i en park (kanske 798 gånger).

http://lillaj.blogspot.se/2010/10/oktoberpicknick-i-rosengarten.html

Det konstiga är ju att de gillar den år ut och år in. Vissa av barnen kan ju inte ens ha varit födda när den kom liksom? När dör den?

Olga sa...

Barnen på min gård sjöng den varje dag året den kom.

Nanna Bylund sa...

Hjärntvätt kallas det.

Anonym sa...

Vi har utsatt vår ettåring för Saade-experimentet.

Teorin var helt enkelt att ALLA barn gillar Saade. När sonen blev exponerad för Saade första gången hann det gå ungefär tre sekunder. Sen började han digga.

Jag tror det är ett av de stora mysterierna: livet, döden och varför alla ungar gillar Eric Saade.

mormor Lena sa...

Kan man inte få en snutt på You tube med pojkarna när de dansar häcken av sig?? Jag saknar dansen och musiken i köket sen ni åkte.

mariasbokliv sa...

Saade är riktigt njutbart, sexåringen har upptäckt Sean dj-ls Banan o kräver att få lyssna på eländet. Det går bara utför...
(Men dom ÄR söta när de showar barnen... )

mariasbokliv sa...

Saade är riktigt njutbart, sexåringen har upptäckt Sean dj-ls Banan o kräver att få lyssna på eländet. Det går bara utför...
(Men dom ÄR söta när de showar barnen... )

Anonym sa...

En kille på 4 år dissade "ja må han leva" på sin födelsedag, istället ville han att alla skulle sjunga Manboy...

Nilea sa...

Japp, här är det också bara Saade som gäller. Manboy och Popular. Fattar inte att det håller i sig och aldrig blir utkonkurrerat av ngt nytt. Jag trodde dock att det var Saade himself som var grejen och lät treåringen se konserten med honom på Tv. Han stirrade tomt framför sig och fattade ingenting innan rätt låtar kom. Så det är inte killens utstrålning det hänger på :).