lördag, november 17, 2012

Att göra i helgen: Inget

De senaste två helgerna har vi mest varit hemma. Alla. Alltså bara. Och inte haft högre ambitioner än: "Idag kanske vi kan gå till en park allihop om vi känner för det innan det blir mörkt. Eller så skiter vi i det. Får se." Varken Gustav eller jag har jobbat en enda sekund. Eller städat. Eller bockat av grejer på någon himla Att Göra-lista. Eller flängt iväg på på någon happening på var sitt håll. Knappt ens gjort någon utflykt. Vi har bara varit hemma, allihop, hela tiden. Och typ skrotat runt och byggt linbana till Rufus mjukdjur, läst alla böcker i Svantes bokhylla multipla gånger, druckit kaffe och pillat oss i naveln.

Så. Jävla. Skönt.

Det skrämmer mig lite att jag tycker att det är så himla exotiskt, i och för sig. Är vi aldrig bara hemma, allihop, och gör inget?

Det borde vi obviously vara.

7 kommentarer:

Kristina sa...

En väldigt underskattad syssla!!!

HemkäraHanna sa...

Jag tycker det låter helt fantastiskt! Typ det bästa man kan ägna en lördag åt.

moster Åsa sa...

Så klokt,och så sant!

Bea dansblogg sa...

Precis en sådan dag har jag också haft, visst är det underbart med sådana dagar ibland! :-)

Colombialiv sa...

Så himla härligt!

Sara W sa...

Vi gav barnen teveförbud och föräldrarna mobilsurfförbud, och HEJSAN vad vi återupptäckte varandra i familjen. Vi har spelat spel, ritat, gjort minimellogubbar, busat, läst böcker och en massa andra saker som teven stulit tid från innan. Barnen frågade inte efter teven en enda gång på en vecka. Nu kör vi en vecka till. Kan varmt rekommenderas. :)

Eh, apropå ingenting alltså. Kom bara på det när du skrev att ni varit hemma och umgåtts hela familjen.... Ja, på så vis... Hrm. Ska sluta skriva nu. Men en himla bra blogg har du i alla fall! Love it!

Anna sa...

Att inte göra något alls, dvs bara göra sånt som faller mig in, är en av mina favoritsysslor. En bra bieffekt av det är att jag tänker så bra då. Jag kommer på en massa bra grejer och lösningar på saker som jag tycker är krångliga. Perfekt!