lördag, november 10, 2012

Alla är vi bra på något

Följande oerhörda har hänt: Svante har hittat ett område där han är överlägsen sin storebror. Han bara *munpruttar på badkarskanten* LIKE A BOSS!

10 kommentarer:

Sara sa...

Hahaha! Lillasystern i den här familjen har inte riktigt hittat sin nisch än, men det kommer nog!

Suzan sa...

Hahahah!!! Underbart!

Etta - gravid och sprickfärdig sa...

Hahaha! Och så nöjd sen :-)

Susanne sa...

Hahahaha:-))!!

turez sa...

Haha. Alla har vi våra egenheter, som sagt :D

Lisen sa...

Gulligt!

Det jag vill skriva är dock en helt annan grej än badkarsmunpruttar men jag måste bara framföra den. Fick en snilleblixt om vad jag önskar mig... Har gått och tänkt på det du skrev en gång ang att det behövs ett Babel om ungdomsböcker vilket jag såååå håller med om. Då kom jag på att jag önskar en ungdomsbok-podcast! Du ska hålla i den och bjuda in olika gäster; typ författare, bokbloggare osv och prata nya böcker, gamla böcker och allt möjligt härligt. Kan jag få det? :) Känns som att poddar är grejjen just nu + att det måste väl vara lite lättare än att starta tv-program? Sen att du har fullt upp i livet ändå är en annan femma, men oj vad roligt det hade varit! :)

Lisa sa...

Haha, Lisen, roligt att du nämner det. Just exakt det har jag planer på att göra! Ska spela in första avsnittet om några veckor.

Anonym sa...

Mycket sött! Och praktiskt att kunna!
Jag har också en helt annan fråga apropå Lisens, fast mer "egen nytta". Var klippte du dig? För det blev så fasligt fint och vi har ganska lika hår och så. Så då tänkte jag fråga :).

/Cilla

Lisa sa...

Hej Cilla! Jag klipper mig hos Lea på Hårgänget (Götgatan). Testa!

Anonym sa...

Genast! Eller i alla fall så snart som möjligt :)

/Cilla