måndag, september 03, 2012

Förresten!

Mål med hösten 2012: Börja bära smycken. TILL VARDAGS.

Note to self: Köp smycken.

9 kommentarer:

Emelie sa...

För att...?

Lisa sa...

Det är fint?

Sara sa...

Oh ja! Jag har som mål att accesorera mera (kan inte ens stava till det). Men hur gör man? Och smycken som är så fint, varför använder jag inte det?

Linn sa...

Tänker att du säljer alla dina kläder och köper smycken för pengarna. Sen bär du ENBART smycken. Om någon frågar varför: "för att kläderna tar uppmärksamhet från smyckena".

Emma sa...

Samma här! Köper alltid massa fint glitter som mest ligger som utställningsföremål i smyckesskrinen.

liten sa...

Jag har börjat fira mig själv lite nu och då. Typ nytt jobb - ett par fina örhängen, bra löneförhandling - ett nytt halsband osv. Jag försöker köpa "riktiga smycken" och det behöver ju inte innebära diamter och guld. Det finns så många duktiga smyckesdesigners i långa landet falukorv som är värda att uppmärksammas. Plus alla fina vintage-grejer. Det bästa är att hen återupptäcker mina gamla grejer när de blandas med nya. Heja!
//garderobenmin.blogspot.com

Emelie sa...

Aha, du tänker så... Jag hoppas mer att folk omkring mig ska ha fina smycken som jag kan titta på utan att behöva köpa eller komma ihåg att ta på mig.

Jenny sa...

Ja, bra mål!! Jag började med örhängen i våras. Tycker nog att livet blir lite festligare minsann :)

Alva sa...

Loppisar och secondhand-affärer är bästa ställena att fynda fina, unika och billiga smycken! Eller göra själv! Eller be snällt så kan jag göra smycken till dig! ^-^