torsdag, september 20, 2012

Avgå, huvud!

Detta att jag haft lite lätt (och ibland ganska mycket) ont i huvudet konstant i ungefär två veckor nu?

DET ÄR FAKTISKT INTE OKEJ! BLIR GALEN! ELLER ÅTMINSTONE VÄLDIGT TRÖTT!

Har hittills haft följande hypoteser kring vad det kan bero på: Vätska. Kaffe. Sömn. Syn. Tror inte på någon av dem längre. Är nu inne på järn? 

Ni behöver inte diagnostisera mig, det är inte det. Jag är bara ute efter att öppet få håna mitt töntiga huvud, för att det inte sköter sig som det ska. Det räcker om ni säger, å, stackars dig, gå och köp något fint så blir det nog bättre.

Kan ni säga det?

Jag vet massa fint.

16 kommentarer:

@enga sa...

Seså, gå genast och köp nåt fint!

Johanna i Berlin sa...

Jag tycker att du ska köpa dig en massage. En riktig, ingen såndär fjantig smekande variant. Mina huvudvärkar beror nästan alltid på lömska små muskler som krampat ihop sig.

Trasselbacka sa...

Oj nej. Det är i detta tillfälle inget annat hjälper än lite tröstshopping... Så nu MÅSTE du gå och köpa dej en massa fint OCH onödigt.

Anonym sa...

Å stackars dig, gå och köp dig en massa fina oparfymerade hygienartiklar och tvättmedel/sköljmedel. Kanske kan en vila från parfymerade produkter hjälpa? /Molly

Lisa sa...

Det vara så enkelt att det är höst nu. :)

tojis sa...

Hmm, jag hade huvuvärk i typ flera månader förra hösten. Inget hjälpte. Till slut fick jag influensan från helvetet inklusive bihåleinflammation, visade sig att det var bihålorna som gett huvudvärk. Nu har jag beväpnat mig med en nässköljkanna och är beredd nästa gång (har inte vågat använda den än).

Men jag hoppas att din huvudvärk bara är brist på fina saker, så gå och köp!

mor Lena sa...

Kanske du ska byta kudde. Det gjorde jag och allt blev bättre.

Malou sa...

Välj alltihop vetja! Först en shoppingrunda (till dig, inte till barna!) och en huvud/nacknassage (hjälper mot allt)och så en bättre middag utan barn. Och massor med vatten!

Hanna-Stina sa...

Har du kollat blodtrycket? För att vara på säkra sidan alltså. Det är säkert inte det, men lätt att kolla iaf.

Susanna sa...

Gravid? :) Också en orsak att okynnesshoppa ioförsig.

Anonym sa...

Just ja! Hösten är den mögliga årstiden. Bland löven, längs husväggarna osv. Kan också orsaka huvudvärk.

Anonym sa...

spända axlar? kan ge nasty triggerpunkter med huvudvärk som följd.

Ann Margret sa...

1) Köp något fint.
2) Kolla om du biter ihop tänderna på natten. Bettskena hjälper.

kerstinm sa...

Säger som Hanna Stina: #1 kolla blodtryck #2 kan vara begynnande förkylning/influensa från helvetet (brukar vara orsaken när jag har huvudvärk som inte går bort med tabletter) #3 har du kollat synen på sista tiden? #4 vätskebrist? #5 Kaffebrist? (inte troligt)

Karin sa...

Bettskena, bettskena, bettskena! Kolla tänderna och bettet. Pressade och gnisslade i ett år och hade huvudvärk lika länge. Inte roligt. Ring tandläkaren NU!
Lycka till!

Alexa sa...

Jag hade grav järnbrist tidigare i år. Konkret tips på självdiagnosticering: om huvudvärken är direkt relaterad till fysisk aktivitet. Typ sitter i soffan och allt är bra. Går uppför en trappa och får huvudvärk 5-10 min efter. Vilar och huvudvärken försvinner. Och tillsammans med fysisk trötthet, snarare utmattning.
Hoppas du mår bättre!