onsdag, augusti 22, 2012

Variation, ehum... förnöjer.

Onaj, hatar när jag lägger mina barn i mer eller mindre vredesmod och direkt när de har somnat får impulsen att springa in och väcka dem igen och säga FÖRLÅT FÖR ALLT, GLÖM ALLT JAG NYSS TÄNKTE HALVHÖGT, IMORGON HAR VI BARA KUL, OCH BRÅKAR INGET, OCH ÄTER GLASS TILL FRUKOST, OCH HAR KUDDKRIG I MOTLJUS, JAG LOVAR, OKEJ?

Svante håller på att få en massa tänder och har vrålat sig igenom hela dagen.

Eftermiddagens höjdpunkt var när han stod naken på golvet och vrålade rakt ut, och Rufus stod naken bredvid och vrålade ännu högre, för att han tyckte Svante lät för mycket. Vad jag gjorde för att lösa den situationen, undrar ni? Vrålade åt dem att de skulle vara tysta, givetvis. Är väldigt genomtänkt på så vis.

Man kan sannerligen inte klaga på att det är enformigt det här livet. I ena sekunden får man kärleksfulla pussar för att man byggt ett Dinoland, och i nästa sekund får man en spark över näsbenet för att man vägrar läsa en bok till vid läggdags.

Jag tror jag går och sover lite nu.

8 kommentarer:

@enga sa...

kram

mor Lena sa...

Det blir bättre en annan dag, jag lovar!

LisaM sa...

*Nickar igenkännande*

Åsa sa...

Ah, been there, done that...

Helena sa...

Själv hade jag en 2-åring som åkte trehjuling på gatan. Jag säger åt henne att åka in till sidan istället för att åka mitt i vägen. Vad gör ungen? Cyklar hon glatt in till sidan? Nej, hon kliver av trehjulingen mitt i vägen och LÄGGER sig där och stortjuter! Jippi.

mrs Pitepalt sa...

Så länge du inte klädde av dig naken också tycker jag det är okej ;)

Anonym sa...

Hihi så underbart det är att höra att andra har det lite jobbigt också! Känner igen mig sååååå
/Karin

Therese sa...

Japp så är det att vara småbarnsförälder. Den som hävdar något annat ljuger.