tisdag, augusti 21, 2012

Öppet brev till min bästis

Hej Karin!

Alltså, du är så jävla rolig.

(Förlåt kraftuttrycket.)

Speciellt uppskattar jag när du helt spontant lajvar olika grejer, till exempel "Uppsalastudent på sittning" eller "Kulturtant dansar till afrikansk musik" och inte ens tänker på att folk på caféet vi sitter på tror att du är liiite, liiite tokig.

Ibland när jag står och stirrar ut i luften kommer jag att tänka på något du lajvat för mig. Då kan jag inte låta bli att fnissa skitmycket, så att folk omkring mig kollar jättekonstigt på mig.

Jag säger inte att jag just gjorde det bland byggjobbarna på kontoret!

Men det gjorde jag.

Jag hjärta dig.

Mvh
/kärleksfull i hornstull

6 kommentarer:

Emelie sa...

Vad fint! Hade jag varit Karin skulle jag lyckolipat skitmycket nu. Eftersom jag egentligen inte känner någon av er, fast jag ibland får för mig att jag känner dig, så har jag bara en rördtår i ögonvrån.

Per A sa...

Jag vill också ha en sån bästis

Tornedarling sa...

Haha, åh hon verkar fin hon! :) Hur ser en Uppsalastudent på sittning ut? /Nyfiken uppsalastudent

Lisa sa...

Tornedarling, en Uppsalastudent på sittning är väldigt väluppfostrad. Efter exempelvis ett tal där det sagts "skål!" så höjer Uppsalastudenten sitt glas och tittar sedan till vänster och höger och vänster och höger och rakt fram och höger och vänster och höger och vänster och rakt fram och får ögonkontakt med cirka alla runt hela långbordet innan den slutligen dricker sin slurk. Typ så. Sant, ja?

Lisa sa...

P.S Har också varit Uppsalastudent.

Anonym sa...

Vad fint! Ps. Jag känner Karin :)