söndag, augusti 12, 2012

Kommer det bli så här sen?

Okej. Nu är klockan två och både Rufus och jag har pyjamas på oss fortfarande. Vi hinner inte klä på oss på grund av pusslar så FRUK-TANS-VÄRT många pussel. Plus att jag städar lägenheten också, mellan pusselbitandet. Det kan man tydligen göra fast man har ett barn hemma/vaket om barnet är över 3 år. Vem kunde ana? Andra saker man kan göra när man inte har en liten miniknodd i hasorna, utan bara en treåring: Läsa tidningen till frukosten (!!!). Duscha länge (!!!) Sova till säkert 07.30 (!!!) Få saker gjorda i största allmänhet (!!!).

Stora barn, alltså!

Vilken grej.

6 kommentarer:

Lovisa sa...

Ännu större barn = Höjdare! Man kan paddla kanot med dem, köra svarta backar i pisten och säga saker som "Värst vad jag är sugen på chokladbo..." och innan man sagt färdigt meningen så står de i köket och FIXAR sådana till sin mamma. Hur. Bra. Som. Helst.

Magica de Hex sa...

Snart har de flyttat hemifrån. Du anar inte hur fort det går ... :-(

Per A sa...

Det är fantastiskt när detta inträffar. När barnen blir så självständiga att man får tid för sig själv. Tyvärr fortsätter denna självständighet att öka så att man kan börja sakna att dom var så beroende av en...

din mor sa...

Då fattar du hur vi har det nu.

Jenny sa...

Haha! Åh, vad jag längtar tills min kotte är så pass stor! Det låter ju helt fantastiskt!

Johanna i Berlin sa...

Lyllo dig! Jag hinner absolut ingenting med vår treårig hemma. Mest pga det eviga "maaaaaamma titta på miig!". Väntar ivrigt på att den fasen ska gå över.