tisdag, augusti 28, 2012

Cirkusfamiljen från helvetet

I natt drömde jag att jag, Gustav och barnen skulle cykla från mina föräldrar i Småland och hem till Stockholm. (Vi snackar alltså 45 mil.) Detta skulle vi göra med hjälp av 1 st cykel, och en cykelkärra. Planen var att Gustav skulle cykla, jag skulle sitta i barnsadeln på pakethållaren, och barnen och all packning skulle hänga i cykelkärran.

Helt vanligt.

Tråkigt nog var vi lite stressade när vi skulle ge oss av, eftersom cykelturen skulle ta så himla lång tid. Så vi glömde en hel massa grejer.

Till exempel glömde vi:

- Alla ytterkläder
- All matsäck
- Två barnvagnar
- Svante

Vi kom på att vi glömt de där sakerna lite efter hand. Eller, jag kom på, om man ska vara petnoga. Då knackade jag Gustav lite försynt på axeln och vrålade från min position i barnsadeln på pakethållaren. Du! Vi har ju glömt bananerna! (Ja, ja, skit i det.) Och alla jackor! (Äh, strunt i dem.) Men du... barnvagnarna? (Just jävlar, ja! Men vi kanske kan ta dem i jul?) Men alltså, älskling, VAR ÄR SVANTE, DÅ? HAN SITTER JU INTE I CYKELKÄRRAN!

Ja, du käre värld.

Jag har nog aldrig varit så trött på oss som när jag vaknade i morse.

11 kommentarer:

morfar sa...

MEN! Då är ju Svante här hos oss. Vad kul! Måste genast ropa in honom!

Charlotte sa...

Alltså jag läser allt du skriver men kommenterar alldeles för sällan, även när jag gapskrattar och borde skriva något i kommentarsfunktionen.

Men det här var för bra för att man skulle kunna hoppa över att visa sin uppskattning. Helt ljuvligt faktiskt.

Två tummar upp (av två möjliga) från Hjälsta.

Åsa sa...

Låter preciiiiiiiis som nåt jag skulle kunna drömma. Får lite hjärtklappning bara jag tänker på det. När man vaknar tar det dessutom vidrigt lång tid innan man inser att man drömt.

Siri sa...

Började skratta lite försiktigt någonstans i första meningen. Slutade med ett såntdär slut-på-skrattet-ljud (du vet, typ ett mkt nöjt "eeuummmh...") en stund efter sista punkten.

(=Jetekul!)

Johanna i Berlin sa...

Hahaha! Jag dör! Underbart!

Anonym sa...

Haha du är för härlig
/Karin

msta62 sa...

Här försöker man ju fnissa lite sådär försiktigt i smyg... Går sådär bra! Ska ju föreställa att jag jobbar! Tack för en sjukt rolig blogg!

N.b. "Sjukt" på ett bra sätt! ;-)

Anonym sa...

Och här sitter jag och tänker att dina föräldrar verkar alla tiders. Det liksom pyser ut kärlek genom deras små kommentarer här och där. Det är fint! Och din dröm var fenomenal. Jag kunde se den tydligt för min egen inre blick.

Colombialiv sa...

Hahaha!

JoHo sa...

där gav jag tågvagnen dagens första höga skratt! Fantastiskt!

Nina [ljuvligt] sa...

Arrhahahaha! Underbart :D