söndag, juli 22, 2012

Min dag som Ernst

Plötsligt händer det! Vaknade upp och var på hemmarfixarhumör och gick (okej, det här är eventuellt lite ljug, men ni fattar) raka vägen från sängen till verktygsskåpet och hämtade borrmaskinen och började borra hejvilt omkring mig. Nu sitter jag här och vill måla om en vägg. Det är en sabla tur för husfriden att vi inte har någon färg hemma, för annars hade Gustav eventuellt kommit hem till ett ommålat vardagsrum lite senare ikväll. Det är inte helt säkert att han hade gillat det.

(Dock att han nyss genomfört en soffkupp här hemma och bytt ut vår soffa på (okej, det här är eventuellt rätt mycket ljug, men ni fattar) eget bevåg. Så kanske att jag har en målarkupp innestående?)

Aja.

Jag målar lite på en skitstor låda istället, så länge. Den har jag färg till. Det ska bli en dinosauriedjungel i den skitstora lådan sen, men säg inget om det till Rufus, för det är en överraskning. Ni vet, lite som ett dockskåp, fast en dinosauriedjungel? Där alla små miljarder plastdinosaurier kan bo? Så.

Det vore förresten mycket vänligt av er om ni kunde komma på ett bättre namn på Skitstora Dinosauriedjungellådan åt mig. Något säger mig att det kanske behövs. Dinolådan? Dinoland? Eller så bara bestämmer jag nåt klämmigt namn själv och målar dit det innan ni hinner blinka. Man vet aldrig riktigt.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jurrasic park kanske?/Sara

Thérèse sa...

Jag har en oerhört vacker bok om ett dinosaurieland som heter "Dinotopia". Det tycker jag är fint. Och boken är vacker!

Emelie sa...

Bild så snart det går tack!

Tomas sa...

Jurufus Park?

Anonym sa...

Tyranosaurus BOX

Colombialiv sa...

Vilka bra namnförslag! Och vilken himla jättebra idé med en skitstor dinosauriedjungellåda.

Anonym sa...

dinHUSaurie

Jenny F sa...

HAHA! Jag älskar att jag länkade mig kors och tvärs hit till GENIERNAS NAMNFÖRSLAGSHÖRNA! Gud, hoppas mitt barn blir förhäxad av dinosaurier snart!