fredag, juni 01, 2012

Start spreading the news...

Jamen, hur många gånger har jag inte velat skriva den rubriken på ett blogginlägg, då? BARA KANSKE CIRKA TUSEN!!! Jag är en sådan där som aldrig har varit i New York, men som haft det som solklar etta på hit vill jag åka-listan i jag vet inte hur länge, och oodeladi, oodeladi, oodeladi, NU ÅKER VI!!!

Ursäkta versaler och multipa utropstecken, men PEPPEN!!!

Vi hörs snart.

Bloggen får så klart följa med.

8 kommentarer:

Frida sa...

Yey, fy tusan så coolt. Nu är du ännu mera min idol!

Mirijam Geyerhofer sa...

Wooohooo, YOU ARE LEAVING TODAY, pa pa padara, pa pa padara osv! Ser fram emot värsta coola bloggmånaden nu!

Anonym sa...

Exakt! Blogga AS- AS- ASMYCKET nu! Mycket bilder! UPP med dem bara!

mor Lena sa...

Tack, gode Gud för Bloggen!!

Stella sa...

bon voyage! är superavis, har förvisso varit i amerikatt några svängar, eftersom min karl är amerikan, men det är något speciellt med första gången.. speciellt när man inser att det är som i filmerna. har bästa brunch stället i brooklyn jag kan tipsa om, ska bara hitta infon om. och bästa bakgårds-som-är-restaurang-stället. åh, new york alltså!

Katinka sa...

Åhh, underbart! Jag kom hem fån New York för några veckor sedan och älskar det! Missa inte Bryant Park och underbara New York Public Library.

Stelly sa...

Hej!

Jag spenderade nyss tre veckor i NY med sexmånadersbebis och missa INTE Buy buy baby (25th/7 av tror jag) samt Babies r us vid Union square. Paradis för oss med barn/bejbisar, lovar! Jag (och Lotta) spenderade många timmar där och köpte sjukt mycket bra att ha-prylar/leksaker/kläder (billigt).

m sa...

åh, jag kom hem från min första new york-resa för snart två veckor sen och jag längtar tillbaka galet mycket. gå the high line, passar toppen att ta med sig lite matsäck! och gå in på valfri anthropologie-affär bara för att titta på allt vackert.