torsdag, juni 21, 2012

Glimtar av en tisdag


Det finns en hel del bra ställen för barn i den här stan, det finns det verkligen. Igår var vi på Moomah i Tribecca. Så sjukt trevligt ställe! Tänk lika delar schysst café (med goda bagels, gott kaffe, smoothies, frukt), lika delar schysst butik (pyssel, pussel, klistermärken, prints) och lika delar workshops (barnen får måla, bygga, skulptera och greja). Och så fanns det läshörna och leksaker och kritor som barnen kunde använda medan vi tog det lugnt. Det jag gillade mest var att det verkligen var schysst för vuxna också, det var liksom inget lekland med gräll plast och tusen skrikande barn, det var ett bra café, dit jag gärna hade gått även utan barn. Det bara råkade finnas en massa underhållning för kidsen också, så vi vuxna kunde dricka kaffe och surfa på gratis internet och slappa, medan barnen hade kul. Samtliga i sällskapet mycket nöjda med det upplägget.

6 kommentarer:

Helena sa...

Jag vill OCKSÅ åka till NY med barnen och mannen nu! :-)

Lena och Tilde sa...

åh så underbart. Läser en svensk tjejs blogg och får alltid sådan längtan dit. Kika in där så kanske du får fler tips om saker att göra under er vistelse

http://saltistjejen.blogspot.se/

Anna S sa...

NY har helt enkelt kommit längre än Stockholm, de är på god väg i Malmö och i norrebro, Köpenhamn också. Skönt att vara i NY där allt inte är så acnefierat.

Anonym sa...

Vad skådar mitt vänstra öga?! Gluten-free bagels!!! Hoppas stället finns kvar nästa gång jag åker :-) Inte helt enkelt alltid att hitta Gf i NY (eller andra städer för den sakens skull). Whole Food Market är ett ställe, som dessutom har mycket hälso- och ekologiskt. Finns lite här och var. Rekommenderas om ni inte redan besökt :-)

Gry

Johanna sa...

Det är helt sanslöst hur glad jag blir av alla dessa bilder! Din blogg piggar verkligen upp i vardagen, nu nästan mer än någonsin! :)

mockapocka sa...

Ni gör så mmycket roliga saker där borta! Hur bär ni er åt för att ta reda på allt som finns att göra?