måndag, juni 25, 2012

Glimtar av en söndag

Vår äldsta son är de Små Pryttlarnas Man, har vi upptäckt. Vi går in på enormt stor leksaksbutik - hans fastnar i en timme vid hyllan med de små, små uppvridningsbara plastleksakerna för två dollar. Vi går på naturhistoriska museet - han fastnar i en timme i shoppen vid hyllan med de små, små plastdinosaurierna. Vi går förbi en souvenirbutik med miniatyrfrihetsgudinnor i fönstret - han vrålar BACKA!, rusar in och börjar leka med små, små turistfällor.

Idag tog vi med honom till Chinatown.

Eh.

Förstår ni hur många små, små saker som finns i Chinatown?

Jag kan annars säga: DET FINNS JETEMÅNGA.

Tror eventuellt vi vänt och vridit på en ziljon små, små guldiga katter som vinkar idag. Och på lika många små, små drakar som sprutar eld. Och en hel del små, små fiskar som blinkar. Och minst tusen *infoga valfri liten, liten sak och upprepa sedan infogningen evighetsmånga gånger*.

Vi kom hem med en sådan där liten, liten glaskula fylld av vatten och snö, ni vet. När man vänder på den faller det små, små snöflingor över ett New York i miniatyr. Den är ful. Men den är liten! Och det är ju huvudsaken, verkar det som.

1 kommentar:

Ylva sa...

Men vad praktiskt att han blir glad av små, billiga saker! Tänk så jobbigt om han skulle vägra låta sig skiljas från en elefant i naturlig storlek.