söndag, juni 03, 2012

Glimtar av en lördag

Vi dräller omkring och är jetlaggade och bekantar oss med våra nya tillfälliga kvarter och vårt nya tillfälliga hem. Hittills gillar vi cirka allt. Jag menar, allt är så... grönt? Lummigt? Hade förväntat mig mer... vet inte, betong. Men, nä. Vi har till exempel en bakgård som är som en mindre djungel. Det är fint. Plus att det kostar cirka inget att dricka Snapple i det här landet! Imorgon har jag som dagsmål att köpa ett tolvpack, samt eventuellt våga mig ner i tunnelbanan. (Inte för att jag brinner av längtan efter att sitta där och dricka Snapple, utan för att det kanske kan vara kul att se något mer än bara vårt nya tillfälliga kvarter när vi nu ändå är här.) Eller så sover vi bara middag mest hela tiden i morgon också. Vi får se lite hur det blir.

12 kommentarer:

Viveca sa...

Men åh! Ska bli roligt att få följa med på ert äventyr !!!

Bara Sara sa...

Coolt!!

Katinka sa...

Vad fint! Samma här. Jag hade förväntat mig mer buller och betong. Jag bodde mitt inne i Midtown på Manhattan och tyckte det var lugnare och grönare än vad jag någonsin trott. Välhållna parker, bord och stolar att sitta på lite varstans. Helt perfekt.

Katta Kvack sa...

Jag ÄLSKAR att vi får följa med på er månad i NY. Underbart ju!

Sara sa...

Min första association till de här bilderna var "sommarens första dag"...hoppas ni har det bra i New York!

étincelles sa...

Ah! Underbart. New York, New York! :)

rental mobil jakarta sa...

Very nice, thanks for sharing.

Lisa sa...

Alltså, så himla avis på er! Och så himla tacksam att vi får följa med så här på avstånd. Njuut!

Lovika sa...

Åååååååååååååå vad jag vill tillbaka till New York när jag ser dina bilder!

Anonym sa...

Vad hittade ni för boende egentligen? Kommer ihåg att du bad om tips för ett tag sen. Jag har kanske missat om du berättade vad det blev...

Johanna sa...

Men guud, här har man missat att läsa bloggar i en veckas tid (fatta hur lång tid det tar att läsa ikapp, heela den här arbetsdagen till exempel) och så har ni hunnit åka till Njojååk! Fan vad grymt. Är avis och typ svinpeppad å era vägnar. Ser fram emot ALLA inlägg. Skriv om allt. Älskar den där stan.

Stor kram!

SEWA MOBIL SURABAYA sa...

very romantic and energetic. a nice post. I'm waiting for the next article. Thank you very much