söndag, juni 17, 2012

Fyllekäk 2.0

Har ni någon gång funderat över hur det skulle vara om säg... konditorier hade nattöppet? Kan jag tala om för er. I förrgår kväll såg jag en kille som gick gatan fram genom West Village och åt från en hel prinsesstårta direkt ur kartongen.

Bra? Dåligt?

Ingen vet riktigt.

9 kommentarer:

Marielle sa...

Men onekligen lite coolt att ha valmöjligheten :-)

Linda sa...

Svenskt konditori dessutom? Med tanke på att det var en princesstårta...

Hanna-f.d. New York-bo sa...

Låter mer som drogkäk om jag ska vara ärlig ...

Lisa sa...

HUR kan det vara dåligt? :D Hahaha.

Johanna sa...

Min dröm är likt Pippi att ha en egen tårta och sen bara börja äta den med sked, mitt i, inte skära bitar. Bara äta hejvilt.
Detta har jag tänkt på hela livet. Och nu har jag ju sen evigheter möjlighet att köpa/göra min egen tårta och sleva i mig, men det känns så slösigt. Fast lockande.

Anonym sa...

Man kan ju bara tacka sin lyckliga stjärna att nattöppna konditorier inte finns i Sverige (än). Hur många sena kvällar hade inte slutat så?

Anna sa...

Åh finns ett italienskt ställe i London -som har öppet när alla barer och klubbar stängt. Capuchino och bakverk, bästa fortsättningen på festen som inte vill ta slut!

Erika sa...

Jag åt typ tusen pain au chocolat på nattöppna bagerier när jag bodde i Frankrike. Världens bästa nattmat. Å andra sidan gick jag upp sju kilo på fyra månader ;)

Ylva sa...

Mmm... I München blev jag så glad när jag hittade en öppen glasskiosk på natten så jag köpte en enorm bytta och vägrade erkänna att det var för kallt i oktober för att äta ute egentligen. Dessutom var det supergoda Haegen-dasz (eller vad det heter).