lördag, juni 02, 2012

Brooklyn, baby!

Cirka två minuter in på taxiresan till Arlanda i morse frågade Rufus om vi var "framme i New York snart?". Eh. Men alltså, HERREGUD, vad bra det ändå gick att resa tvärs över jorden med små kids med sig! Är sjukt stolt och lättad. Visst, de tyckte det var lite långtråkigt att stå i alla evinnerliga himla köer på flygplatserna. Och visst, de tyckte att det var lite drygt när vi fick byta taxi tre gånger på väg från flygplatsen till lägenheten för att taxichaufförerna inte hittade till Brooklyn (!). Men ärligt, vem farao tycker inte det? Jag kände mig också lite gnällig just då. I övrigt: Inga som helst problem.

Vad som däremot är ett problem är det här med att försöka hålla ögonen öppna i en enda sekund till. Klockan är tuffa 19.05 här, och samtliga fyra familjemedlemmar tänker nu däcka innan ni hinner säga flaskhals.

Laterz.

5 kommentarer:

kerstinm sa...

Välkomna till denna kontinenten! Hoppas barnen inte vaknar kl fyra vår tid utan sover ut ordentligt. Sen får ni börja utforska lägenhet, affärer o stan. En hel månad, lyckostar! O hoppas vädret blir bra. Det är ovanligt kallt här denna helgen, o det regnar. Men vi behöver regn. Om jag mot förmodan kan göra blixtvisit så meddelar jag! Sov gott, kram, Kerstin

Ewa sa...

Låter som om de där taxichaufförerna inte ville köra till Brooklyn... Eller?

bonita sa...

Ja, hittar inte är en j-t dålig ursäkt för en taxichaufför..säskilt när det handlar om Brooklyn.

Iktoro sa...

FLASKHALS! Har du somnat? ;)

Anonym sa...

Åh, tänker på en scen i Sex and the City med Miranda inför hennes Brooklyn-flytt: "The cab-driver doesn't even want to take me there!"