tisdag, maj 15, 2012

Plötsligt i Borås

En gång när jag var på skolbesök någonstans i en främmande stad och bodde på hotell så beställde jag upp klyftpotatis och bearnaisesås på rummet, som jag sedan åt i badkaret. Det kändes lite som en milstolpe i sunk, faktiskt. Att äta friterade grejer med sås i badet.

Så i skenet av den episoden känns det fullt friskt att jag just nu ligger nerbäddad i en fluffig hotellsäng i Borås och äter ostbågar och dricker vin och läser bok. Civiliserat och normalt och allt sånt där. Sjukt lyxigt, till och med.

Folk i allmänhet verkar tycka att det här är den jobbiga delen med att vara på jobbresa; att vara borta från hemmet, bo på hotell själv, inte ha något sällskap och inget att göra i en främmande stad. Vi kan väl säga så här, va? Jag tycker inte alltid exakt samma som folk i allmänhet.

Mvh
supernöjd_80

7 kommentarer:

Marielle sa...

Låter toppen tycker jag!

Annika sa...

Jag håller med till fullo. Förstår inte det eviga gnället över hur jobbigt det är att resa i jobbet. HIMLA kul! Ju.

lovisa/polichinelle sa...

idag har jag lånat din logiska bok på biblioteket! den, tillsammans med kafkas förvandlingen, tog detta bibliotekskorts oskuld!

Singelmamman sa...

Var i skulle det jobbiga ligga? Om jag får fråga.

Ingerun sa...

Som småbarnsmamma är det mysigt att komma bort någon dag eller flera också. Men ett tag bodde jag på två tre olika hotell varje vecka. Själv. På olika orter där jag ingen kände. Det var högst begränsat roligt.

motvalls sa...

Låter ljuvligt om du frågar mig...

Jenny L sa...

Kaviarmacka i skumbad; sånt pysslar min sambo med. Helt normalt. Själv föredrar jag skumpa i badkaret ;)