lördag, februari 11, 2012

You're like... the definition of "cool"

Tänkte lägga in mysigt/harmoniskt filmklipp som kompensation för en... jag vet inte? Arg och bitter ton som eventuellt förpestat lördagsstämningen här inne lite det senaste dygnet. Kom så klart att tänka på "My favourite things" från Sound of music.

Men när jag tittar på klippet nu så uppstår istället ett trängande behov av att ventilera följande: När jag var liten och man hyrde en moviebox i tre dygn och fick tre vhsfilmer på köpet, och varje syskon i syskonskaran fick välja en film? Då valde jag alltid, alltså varje gång, "Sound of music". Jag går fortfarande ofta och nynnar på låtarna. Min favorit är "Do, re, mi" pga svängig. Eller "I am 16 going on 17" pga fin scen i lusthus. Plus att jag lipade lite nu när jag såg filmklippet och Maria kom tillbaka och sjöng fint och barnen blev helt happy happy.

Så.

PHEW!

Känns fint att vi äntligen pratat om det här.

Vad gör ni, annars?

/Tufftjej_80

3 kommentarer:

Heidi sa...

Jag har aldrig (ja, på riktigt så är det så) sett Sound of Music. /Nollkoll_84

Heidi sa...

Till mitt försvar vill jag tillägga att jag åtminstone hört talas om den. ;)

Karin sa...

Åh du är inte ensam, jag har sett den miljoner gånger och tröttnar aldrig. Ett arv från min mor som var mer eller mindre besatt av filmen när hon var ung. Måste nästan se den igen ikväll nu bara för det :)